Szacuny
1
Napisanych postów
1
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
4
Przetestowałem Delay Gel , tabletki Priligy i Stud Pills tabletki sądzę że ten ostatni preparat jest najlepszy. Pierwszy nie działał w ogóle, drugi owszem ale bardzo mnie zmulił to chyba jakiś psychotrop jest na depresję z tego co wyczytałem z ulotki, ostatnie tabletki spisały się chyba najlepiej wydłużyły stosunek o jakieś 30min i bez żadnych skutków ubocznych.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
26
Witam, przeczytałem obecne tutaj komentarze, zauważyłem że temat ciągnie się od kilku lat i stale jest aktualny. Mój problem polega na tym że zarówno rano lub kiedy jestem sam nie mam żadnych problemów z erekcją czy też długim jej utrzymywaniem i przy masturbacji mam całkowitą kontrolę, ale jak jestem z dziewczyną jest całkiem coś innego. Finisz zdarza się jeszcze przy grze wstępnej lub na samym początku seksu, albo całkiem opadnie i nie mogę już nic z nim zrobić. Czuję się niby zrelaksowany ale organizm mówi całkiem co innego, finisz jest wgl niekontrolowany. Chciałem iść z tym do lekarza, po Dapoksetyne. Po przewertowaniu netu ona wydawała się najsensowniejsza, ale widzę że i to na niektórych wgl nie działa. Fajna dziewczyna niby rozumie ale zaraz kopnie mnie w d no bo sam czułbym się zażenowany na jej miejscu. Straszną mam na nią ochotę i wiem co z nią zrobić ale nie potrafię zapanować nad swoim ciałem. Co byście radzili? Czy przez tyle lat ktoś w końcu coś wytestował?
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
26
Cena nie jest zbyt wygórowana więc zamówiłem, zobaczymy. Testowałeś to? Działa? I w ogóle czy to bezpieczne jest, nie szkodzi? Lub może jest to jakieś placebo, a tylko nazwane jak lek na receptę. Jak wytestuję dam opinię. Zastanawia mnie Twoje zdanie na temat tego leku.
Szacuny
1
Napisanych postów
16
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
795
Ogólnie to każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie. Czy przyczyna jest psychogenna czy organiczna, czy są grudki perliste itd. są różne techniki radzenia sobie z tym problemem, jeśli komuś pomagają to super ale skuteczność niewielka generalnie. Środki miejscowe są ok ale trzeba się zastanowić przed wyborem, czytałem że ktoś używał emla np, żeby to zadziałało to jeszcze potrzeby jest opatrunek okluzyjny min. 30 min. Najlepiej chyba zastosować maść robiona bo tu jest największe pole do popisu i oczywiście stosować z głową bo jak znieczuli się partnerkę przy okazji to będzie lipa. Jak to nie przynosi zadowalających efektów to jest jeszcze farmakoterapia . Można stosować niektóre leki tylko przed stosunkiem. Skuteczne i sprawdzone :D
Szacuny
4
Napisanych postów
229
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
3294
bogdanzproblemem
Cena nie jest zbyt wygórowana więc zamówiłem, zobaczymy. Testowałeś to? Działa? I w ogóle czy to bezpieczne jest, nie szkodzi? Lub może jest to jakieś placebo, a tylko nazwane jak lek na receptę. Jak wytestuję dam opinię. Zastanawia mnie Twoje zdanie na temat tego leku.
Testowałem ostatnio na wyjeździe. Trochę zmęczony i najedzony.
Przy pierwszy podejściu przedłużenie stosunku nie było jakieś mega.
Po jakimś czasie, regeneracji, tak naprawdę wystarczy pomyśleć, podrapać się po sprzęcie i już stoi. I tu długość stosunku o wiele dłuższą, dajesz do utraty tchu. Nie mialem już siły i trzeba było ręką dokończyć.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
175
Podpowie ktoś jakieś pewne źródełko gdzie dostać STUD PILLS ? Znalazłem w sieci dwie witryny ale nie wyglądają zbyt zachęcająco aby z nich skorzystać no chyba że to te źródełka .