Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
284
Czesc, Panowie, zrobilem te ankiete by zbadac popularnosc polskich sklepow. I co by mozna by w nich zmienic, poprawic by byly jeszcze przyjazniejsze dla Polakow!
Kolega wspomnial ze ciapaki sie trzymaja razem, robia zakupy u siebie w sklepach. Dlaczego wiec my polacy nie mozemy robic zakupow w polskich sklepach?
Dlatego pytanie: co byscie zmienili w ich funkcjonowaniu badz zaopatrzeniu lub obsludze? Nie ukrywam ze pracuje w jednym ze sklepow i wszelkie uwagi przyjme z pokora ''wyciskacza'' pestek ;) A, i nie klocic mi sie tu ;) Pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
284
Dlatego prosba, wysilcie sie prosze. Wejdzcie na te sklepy, przeanalizujcie je, posprawdzajcie ceny, regulaminy, platnosci, sprawdzcie obsluge, kolorystyke i obiektywnie wydajcie opinie co o nich myslicie.....please!!!!
Chcialbym by ta ankieta byla obiektywna a nie przedstawiala voty na swoich kolegow.
Na koniec wakacji przewidujemy wylosowanie nagrod w postaci odzywek, jako podziekowani za Wasz wlozony trud. Jeszcze nie wiemy co ale na pewno nagrody beda wprost proporcjonalne do ilosci osob zaangazowanych w ankiete.
Szacuny
15
Napisanych postów
4590
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
40065
Cena to chyba najwazniejszy czynnik, dobra obsluga tez sie liczy, ja nie widze sensu placic za produkty rodem z Polski wiecej niz za suple z Usa.
Najbardziej mnie smieszy jak ktos mowi ze powinnismy wspierac Polskich sprzedawcow. Nabijanie komus kasy w kieszen.
Kupuje tam gdzie jest taniej. Pod koniec miesiaca to ja place rachunki, wiec w imie patriotyzmu nikt niechce przeplacac.
Ostatnio zamawialem duza paczke z myprotein, pierwszy raz w paczce byly braki, nie doslali mi witaminy C, na drugi dzien zamiast 180 tablet dostalem 360 za free.
Szacuny
17
Napisanych postów
2106
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
39511
No tak, z myprotein powinni przykład brać chyba wszyscy sprzedawcy. Ja generalnie też nie jestem patriotą i jak wszyscy, kupuję tam gdzie jest najtaniej. A podstawowe produkty takie jak białka czy vitargo są najtańsze na MP. No i za przesyłkę do IE płacę dosłownie parę euro - bo tu też często jest haczyk - produkty o parę groszy tańsze, ale jednak. A potem cena z przesyłką okazuje się kosmiczna Aha, jeszcze jedno - WYBÓR!!! Bo jak wchodzę w kategorię "przedtreningowe", a tam do wyboru Nitrobolon i Xpand, no to sorry...
Szacuny
0
Napisanych postów
179
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
284
Czyli:
1. Cena!
2. Szybka dostawa
3. Obsluga klienta, jak czegos nie ma zaproponowac w zamian cos lepszego.
4. Wybor - glownie ameryka ( troche Polski tez potrzeba by wszyscy byli zadowoleni)
Cos jeszcze?
Sorki B-50 ale nie kupuje tego szacuna od Anglikow. Sam zaczalem ten biznes bo mialem zle doswiadczenie jesli chodzi o angoli. Zreszta mieszkam tu juz 8 lat i rozne mialem przygody badz sie wiele nasluchalem. No ale to jest temat na WP czy onet.pl a my tu sie zastanawiamy co zrobic by zorganizowac taki polski sklep by byl otwarty dla wszystkich malutkich i duzych na duza i plytka kieszen. Dlatego prosba przeanalizyjcie te strony i doradzcie czego tam brakuje, co byscie dodali... tworzcie swoj sklep!!!
Z tego co slyszlem od bossa to bedzie nagroda na razie bedzie cos z supli Muscletecha, koszulki, smycze, probki ale na razie wszystko sie jeszcze zbiera - zobaczymy co z tego urosnie na koniec wakacji. Pozdro