Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zależy w jakim celu :) ogólnie na masie tyle się je że mało kto jest w stanie dojadać
Rozumiem że chcesz podbić kalorie tymi przekąskami ? czy masz jakąś długą przerwę między posiłkami ?
Rozumiem że chcesz podbić kalorie tymi przekąskami ? czy masz jakąś długą przerwę między posiłkami ?
...
Napisał(a)
Długa przerwa między posiłkami i brak czasu i okazji aby zrobić sobię takie pełnowartościowe danie.
...
Napisał(a)
ja polecam jakieś koktajle :
np. truskawki + jogurt + ryż + wiórki kokose + WPC albo twaróg blenderujesz i pijesz, pełnowartościowy posiłek masz
mogę też dochodzić w mniejszym stopniu : jakieś wafle ryżowe, orzechy
Kwestia czy to mają być właśnie pełnowartościowe posiłki czy tylko przegryźć
np. truskawki + jogurt + ryż + wiórki kokose + WPC albo twaróg blenderujesz i pijesz, pełnowartościowy posiłek masz
mogę też dochodzić w mniejszym stopniu : jakieś wafle ryżowe, orzechy
Kwestia czy to mają być właśnie pełnowartościowe posiłki czy tylko przegryźć
...
Napisał(a)
kolego, dużo jeszcze tematów założysz? 3 dni temu jeden, wczoraj 2, dziś kolejny - nie możesz po prostu zebrać kilku pytań i dać w JEDNYM temacie?
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2015-01-02 21:10:15
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2015-01-02 21:10:15
...
Napisał(a)
Może załóż swój własny temat a nie co chwila nowy temat. Działy trening odżywianie czy odżywki maja specjalne tematy o nazwie pojedyncze pytanie, taki temat tez jest w dziale kuchnia.
Narob sobie plackow owsianych jak masz tzw sandwitch do zapiekania to tez przepis w dziale kuchnia sfd na takie Trojkaciki jest.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-01-02 20:56:38
Narob sobie plackow owsianych jak masz tzw sandwitch do zapiekania to tez przepis w dziale kuchnia sfd na takie Trojkaciki jest.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-01-02 20:56:38
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Nie wiedziałem że zakładanie tematów komuś przeszkadza. Przepraszam w takim razie.
...
Napisał(a)
roznego rodzaju nasiona , pozywne, duzo kcal, zdrowych kcal, nie jak gainiery
Jeżeli masz mniej niż 40cm na karabinie max bf16.., & nie targasz 100kg na klatę to radzę zmienić dietę, niż zacząć wbijać...
Warto posłuchać...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!