...
Witam. Mam problem z erekcją. Pod koniec ostatniego cyklu (metanabol + testosteron), nabawiłem się lewostronnej przepukliny pachwinowej. Oczywiście później odpuściłem trochę z ciężarami, ćwiczyłem lżej. Udałem się do lekarza i zalecił mi operację, którą będę miał w tym miesiącu. Pracuje fizycznie w Holandii, w Polsce jestem co 3-4 miesiące. Gdy wróciłem do żony, niestety nie podołałem zadaniu. Miałem krótką erekcje, myślałem że to może stres, zmęczenie. Spróbowaliśmy jeszcze raz i niestety sytuacja się powtórzyła. Żona oczywiście w rozpaczy, że pewnie w Holandii robię nie wiadomo co i już mnie nie podnieca. Nigdy nie miałem z tym żadnych problemów a tu taki klops. Po cyklu odblokowałem się tylko Clomidem, ale poprzednio robiłem tak samo i wszystko działało w porządku. Teraz stosuje argininę i Tribulusa, ale niewiele to pomaga. Czy to wina przepukliny? Szukałem informacji w internecie ale nie ma konkretnej odpowiedzi. Proszę o jakieś wskazówki jak sobie poradzić z tym problemem. Z góry dziękuje za pomoc!
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To wina towaru i pewnie złego pct. Jesteś poblokowany i masz tego efekt. Przepuklina nie ma tutaj kompletnie żadnego znaczenia.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Jestem miesiąc po operacji przepukliny pachwinowej prawej ( siatka) .Nie miałem żadnych problemów z erekcją , współzyciem itp itd .Ale przepuklina może powodować zabużenia gdyż uciska w różne miejsca( zalezy jak zaawansowana) 2 lekarzy mi o tym mówiło i nawet w internecie kilka razy czytałem że może mieć wpływ na gorszą erekcje.
1
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Krzykacz, wątpię, że to wina towaru, 2 kolegów jechało na tym samym i u nich żadnych dolegliwości. To jak mam teraz sobie poradzić z tym problemem, jeżeli to wina towaru? W co się zapatrzyć? Mój cykl to 10 tygodni metanabolu i 12 tyg. testosteron enan. Do tego klasyczny odblok clomidem. Proszę o pomoc.
Zmieniony przez - Marektok85 w dniu 2015-02-03 16:43:19
Zmieniony przez - Marektok85 w dniu 2015-02-03 16:43:19
...
Napisał(a)
Obstawiam swoje dlatego przenoszę do działu Doping i zaraz dowiesz się, że tak właśnie jest.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
napisz jaki test ,ile dni po ostatnim strzale uzyles cloma?ile cloma? zrob badania test,e2,prl,progesteron
...
Napisał(a)
Mój błąd to- nie był Clomid tylko Novladex, póltora paczki, 5 dni po ostatnim strzale. Teść z Venomu.
...
Napisał(a)
Więc tu masz odp:
Teraz zrób j/w badania hormonów i się zobaczy, a na przyszłość po rozpisce cyklu kup najpierw prawidłowe PCT do niego, dopiero towar i dopiero zaczynasz cykl.
krzykaczTo wina towaru i pewnie złego pct. Jesteś poblokowany i masz tego efekt. Przepuklina nie ma tutaj kompletnie żadnego znaczenia.
Teraz zrób j/w badania hormonów i się zobaczy, a na przyszłość po rozpisce cyklu kup najpierw prawidłowe PCT do niego, dopiero towar i dopiero zaczynasz cykl.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Moje wyniki:
PRL (Prolaktyna) 11,7 ng/ml
Estradiol 10,7 pg/ml
Progesteron 0,74 ng/ml
Testosteron 414,8 ng/dl
Co możecie o nich powiedzieć? To wina poblokowania?
Zmieniony przez - Marektok85 w dniu 2015-02-05 15:32:51
PRL (Prolaktyna) 11,7 ng/ml
Estradiol 10,7 pg/ml
Progesteron 0,74 ng/ml
Testosteron 414,8 ng/dl
Co możecie o nich powiedzieć? To wina poblokowania?
Zmieniony przez - Marektok85 w dniu 2015-02-05 15:32:51
...
Napisał(a)
Proszę: PRL (Prolaktyna) 11,7 ng/ml zakres 4,04 — 15,2
Estradiol 10,7 pg/ml zakres 7,63 — 42,60
Progesteron 0,74 ng/ml zakres 0,2 — 1,4
Testosteron 414,8 ng/dl zakres 288,0 — 800,0.
Estradiol 10,7 pg/ml zakres 7,63 — 42,60
Progesteron 0,74 ng/ml zakres 0,2 — 1,4
Testosteron 414,8 ng/dl zakres 288,0 — 800,0.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!