Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
78
Witam
Miesiąc temu miałem robiony zabieg usunięcia przepukliny pępkowej. Dodam, że była ona bardzo mała, bo nawet o niej nie wiedziałem a wyszło to dopiero przy okazji innego zabiegu. No i teraz nasuwa mi się pytanie, jak długo nie mogę trenować (na siłowni)? Lekarz mówił, że miesiąc nie mogę dzwigać, ale po miesiącu mam już 100% sprawność, czy taką, aby umożliwiała podnoszenie jakiś niezbyt ciężkich przedmiotów?
Pozdrawiam
Szacuny
1975
Napisanych postów
4166
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
290783
Z tego co mi wiadomo to 2-3 mce (bo tez mnie to czeka) no ale jak miales mega mała to moze miesiac Ci wystarczy.
P.S gdzie miales cięcie ? duzą masz blizne ?
Zmieniony przez - Amg27 w dniu 2018-09-19 14:00:15
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34744
Napisanych postów
25146
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282588
Ciekawe czy ten zabieg był konieczny czy tylko nadgorliwość lekarza skoro nie wiedzialeś o przepuklinie a była mała i nie dawała znać . Ja też mam przepuklinę pępkową i jak się okazalo to od okolo 10 lat z nią żyje ( po zdjeciach z wakacji doszedlem do wypełnienia w pępku - mała kulka ) .Też o niej dowiedziałem się przy okazji operacji pachwinowej , ale skoro jest taka mała i nie daje oznak to lekarze stwierdzili że nie ma sensu jej operować na sile tylko sobie z nią żyć - jak zacznie coś się dziać to przyjśc .
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2018-09-20 05:49:39