Mam bardzo chyde uda a raczej nie mam ich wogole, ta przerwa jest straszna co moge z tym zrobic?? blagam o szybka pomoc;[
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
robic przysiady, wiele przysiadow, wiele kilogramow
only a king would do anything to protect the kingdom
...
Napisał(a)
pokaz zdjecie, umozliwi udzielenie fachowej porady
Wiec chodz pamluj moj swiat na żółto i na... czerwono !!! 19{J}20
...
Napisał(a)
a to dziewczyna jestes... :P
nie ma innego sposobu jak zabudowac to miesniami. najlepsze sa przysiady ale ze laski bardziej uwazaja na tylek wiec zeby sie nie przerosl mozesz robic prostowanie nog na maszynie do gory czy jakos tak ;) niech to beda glowne cwiczenia.
tak czy inaczej narazie nie ma na co uwazac. trzeba poprostu cwiczyc i zaczac porzadnie jesc! kobieta ze zdjecia jest poprostu ultra chuda.
cwiczen jest wiele wystarczy otworzyc atlas sfd i odszukac nogi a informacji nt diety szukaj w odpowiednich dzialach.
podsumowujac najpierw micha i lektura tego forum (ew. pytania jesli pojawiaja sie watpliwosci) i na trening.
powodzenia
nie ma innego sposobu jak zabudowac to miesniami. najlepsze sa przysiady ale ze laski bardziej uwazaja na tylek wiec zeby sie nie przerosl mozesz robic prostowanie nog na maszynie do gory czy jakos tak ;) niech to beda glowne cwiczenia.
tak czy inaczej narazie nie ma na co uwazac. trzeba poprostu cwiczyc i zaczac porzadnie jesc! kobieta ze zdjecia jest poprostu ultra chuda.
cwiczen jest wiele wystarczy otworzyc atlas sfd i odszukac nogi a informacji nt diety szukaj w odpowiednich dzialach.
podsumowujac najpierw micha i lektura tego forum (ew. pytania jesli pojawiaja sie watpliwosci) i na trening.
powodzenia
only a king would do anything to protect the kingdom
...
Napisał(a)
Ja tam widze duza niedowage. Nic dziwnego, ze jest dziura skoro ani tluszczu, ani nawet miesnie nie ma.
...
Napisał(a)
Podalam przykladowe zdjecie, pokazujace ta przerwe, i nie jestem tak chuda , jam normalnie i nie jestem zadna anorektyczka.
...
Napisał(a)
Rob cwiczenia na tzw motylku (chyba tak to sie zwie), wklada to sie meidzy nogi i sciska. ja mialem takie cwiczenia robic po operacji na kolano by sie dobrze kostka ulozyla i robilem to cwiczenie (najpierw uzywajac pilki, a potem uz tego motylka) i miesnie od wewnetrznej czesci ud ladnie mi sie rozbudowaly.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Bieganie, a spalanie - znalazłem KONKRETNĄ informację, ale..
Następny temat