PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

Mam nadzieje, ze nie ocknąłes sie z menelem u swoich stóp, on nie miał przegryzionegop gardła a ty kawałkow jego ciała w zębach....

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
O tyle mnie to boli, ze akurat nie moge sobie przypomniec fragmentu walki, gdzie popelnilem blad, i nie moge skojarzyc dlaczego np. w pewnym momencie zaczalem dostawac. Wyciagnalbym wowczas wnioski na przyszlosc...
Wydaje mi sie, ze to sie dzieje tak szybko, zazwyczaj sa to sekundy. Dziwne, bo walki w ktorych dominowalem, pamietam doskonale, ale te w ktorych dostawalem troche i ja, wlasnie niedokladnie pamietam....
-=®| Eyden |®=-
"...pieprzę ten wyścig, zatrzymam się tu... pozostając czysty..."
Mój kolega np po wygranej walce nie mogl sobie przypomniec, jak walka przeniosla sie do parteru...pamieta tylko, ze stal naprzeciwko kolesia, a potem siedzial na nim i uderzał...nic poza tym.
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.

****SFD FIGHT CLUB****
jeneral Broni (niezla laska ta Bronia)
bo zycie to nie je bajka to ciezka je bitwa
http://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=37&topic_id=91981 -strona klubowa (przylacz sie)

Działa wprawa [;

****SFD FIGHT CLUB****
jeneral Broni (niezla laska ta Bronia)
bo zycie to nie je bajka to ciezka je bitwa
http://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=37&topic_id=91981 -strona klubowa (przylacz sie)
--> SFD FIGHT CLUB <--
0111010001101000011010010110111001101011
The fear of death follows from the fear of life. A man who lives fully is prepared to die at any time.
Ale wielkie dzieki wszystkim. Naprawdę mi ulżyło, że nie jestem jakimś psycholem i nie mam na tym tle poważniejszych odchyleń.