Zmieniony przez - pfpfpf w dniu 2015-05-29 10:06:41
...
Napisał(a)
Siema, co jeżeli podczas cyklu omnadren+deca przez tydzień czasu miałbym przerwe w cyklu, z racji na to że nie miałbym możliwości kłucia się przez ten czas?? Co się może stać? oczywiscie po tym tygodniu dalej- omen e3d deca e7d
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czy jak naprzyklad powineienem poniedzialek oma wtorek deka czwartek omen itd , a dopiero mam mozliwosc w niedziele i w niedziele wypada tez omka, to udezyc 3ml omy i tą deke a potem leciec dalej normalnie wtorek 400 deki, sroda omka..... itd czy nie uzupelniac minietych dawek i poprostu leciec dalej omka e3d i deka e7d ??
1
...
Napisał(a)
dalej leciec tak jak zakładane było
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Nie ma problemu. Nawet jak 2tyg na długich wyskoczy pauza i wrócisz do schematu wszystko będzie OK.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Aha, no to niema problemu w takim razie :P Bo jestem w UK i nie doszła mi jeszcze wysyłka z igłami, ale jeżeli nawet 2 tygodnie nie robi problemu to nie mam się o co martwić :P Nie sądziłem że nie można tutaj w aptekach kupować igieł i nie zabrałem z pl to teraz musze czekac, chociaz slyszalem ze są tu punkty dla narkomanów gdzie można dostać igły xD
...
Napisał(a)
popytaj tam chłopaków na pewno ci podpowiedzą
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
sa punkty z iglami, idziesz , dostaniesz , mowisz thx i wychodzisz :P
...
Napisał(a)
Szukasz needles exchange w swoim miescie i j/w
albo zamawiasz na ebayu lub http://www.medisave.co.uk/ groszowe sprawy
albo zamawiasz na ebayu lub http://www.medisave.co.uk/ groszowe sprawy
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!