Witam wszystkich! Mam taki problem z przeskakującą żuchwą po lewej stonie;// Problem zaczął się kilka lat temu jak uderzyłem się w szczękę;/ Od tamtego czasu towarzyszyło temu drobne klikanie po lewej stronie w żuchwie, w niczym mi to nie przeszkadzało(byłem u lekarza mówił że wszysko jest okey), problem zaczął się jakieś 3dni temu, przy otwarciu szerzej szczęki, czuję jak coś mi strasznie mocno i głośno strzela(przeskakuje)z lewej strony żuchwy towarzyszy temu strasznie duży ból, który dochodzi aż do ucha;//:( Nie wiem co jest grane, co to może być?:/ Oczywiście pójdę do lekarza, tylko do jakiego lekarza się zgłosić? Z góry dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam!
Edit:
Nie wiem czy to może mieć coś wspólnego z wyrastającymi zębami mądrości? Dzisiaj zauważyłem, że wyrosły mi 2 zęby mądrości u góry, i 2 u dołu, z tym że u dołu lewy już wyszedł cały, natomiast prawy jeszcze jest przykryty skórą. Ból się nasilił i doszedł już do zęba 8semki po lewej stronie;/ Pozdr!
Zmieniony przez - marek997 w dniu 2010-12-11 18:54:17
Zmieniony przez - marek997 w dniu 2010-12-11 18:58:23
Edit:
Nie wiem czy to może mieć coś wspólnego z wyrastającymi zębami mądrości? Dzisiaj zauważyłem, że wyrosły mi 2 zęby mądrości u góry, i 2 u dołu, z tym że u dołu lewy już wyszedł cały, natomiast prawy jeszcze jest przykryty skórą. Ból się nasilił i doszedł już do zęba 8semki po lewej stronie;/ Pozdr!
Zmieniony przez - marek997 w dniu 2010-12-11 18:54:17
Zmieniony przez - marek997 w dniu 2010-12-11 18:58:23