Witam. Od jakiegoś czasu w lewym kolanie, po prawej (wewnętrznej) stronie, na górze obok rzepki gdy zginam nogę coś mi przeskakuje. Nie odczuwam przy tym bólu, więc staram się to olewać, ale od jakiegoś czasu coraz bardziej mnie intryguje co to może być? Czy możliwe jest, że to łąkotka? Jeżeli to mnie nie boli to mam się do tego po prostu przyzwyczaić, czy lepiej zgłosić sie z tym do lekarza?
...
Napisał(a)
Witam. Od jakiegoś czasu w lewym kolanie, po prawej (wewnętrznej) stronie, na górze obok rzepki gdy zginam nogę coś mi przeskakuje. Nie odczuwam przy tym bólu, więc staram się to olewać, ale od jakiegoś czasu coraz bardziej mnie intryguje co to może być? Czy możliwe jest, że to łąkotka? Jeżeli to mnie nie boli to mam się do tego po prostu przyzwyczaić, czy lepiej zgłosić sie z tym do lekarza?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak,to może być łękotka.
Warto zgłosić się do lekarza.
Warto zgłosić się do lekarza.
Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
"idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach".
Z.Herbert
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!