Witam! Proponuję zapoznać się z książkami i filmikami Headache in the pelvis. Większość z Was i Ci, u których nic nie wykryto, a odczuwają pieczenia cewki i wszelkiej maści dyskomforty ma zbyt bardzo napięte mięśnie dna miednicy!!!! Mięśnie te otaczają narządy zarówno prostatę jak i pęcherz. Ćwiczenia Kegla pogorszą tylko sprawę. Należy sie nauczyć rozluźniać te mięśnie. Zauważcie, że cały czas Jesteście spięci w miednicy. Wystarczy lekko przeć na odbyt, tak ażeby zobaczyć o co chodzi w spięciu. Parcie na odbyt włąśnie powoduje rozluźnienie!!!! I możecie złapać o co tutaj chodzi!!! Należy się relaksować i pamiętać o tym, żeby nie chodzić spiętym w miednicy. Można także masować te okolice na zewnątrz oraz czego nie robiłem wewnątrz szukając tzw. punktów spustowych. Są to miejsca spięcia w mięśniach. Jak się zrelaksujecie, a trwa to kilka tygodni to poczujecie ulgę i się wyleczycie!!! Urolodzy dają tylko leki. Nawet jak coś wiedzą o spięciu miednicy to i tak wam nie powiedzą zapewne, bo jak można coś wyleczyć samemu poprzez relaksację to to nic nie kosztuje i biznes się nie kręci. Ciekawe czy studia urologiczne nauczają tych lekarzy o czymś takim jak leczenie poprzez rozluźnienie?! Oczywiście piszę tutaj do ludzi, którzy już się przebadali, a urolog twierdzi, że nic nie widzi tzn. prostata zdrowa i przypisuje chemiczne leki i antybiotyki. Spięcie mięśni powoduje bóle pachwin, jąder, pieczenie u nasady penisa po oddaniu moczu i kiedykolwiek. Dodatkowo mrowienie moszny i okolic mięśni miednicy pod nią. Tam właśnie jest problem. W nadmiernie spiętych mięśniach miednicy. Temat masaży jest poruszony na wielu anglojęzycznych forach. Wystarczy przetłumaczyć sobie w googlach. Napisałem ten list, bo chcę naprowadzić tych co błądzą tak jak kiedyś ja błądziłem nie znając przyczyny i chodząc po urologach. Powodzenia w zgłębianiu wiedzy Bracia. Kamil
Zmieniony przez - BillyMarks w dniu 2021-02-15 19:34:59
Zmieniony przez - BillyMarks w dniu 2021-02-15 19:37:48
Zmieniony przez - BillyMarks w dniu 2021-02-15 19:34:59
Zmieniony przez - BillyMarks w dniu 2021-02-15 19:37:48
węglarka nie chodzi, bo paliwo za drogie, ale na sucho też można czynić postępy!