...
Napisał(a)
Witam, niedługo wylatuje do norwegii i chciałbym się zapytać czy mozna przewozić białko i kreatyne z PL do norwegii, a jeśli tak to czy muszą być zamknięte, czy trzeba mieć paragon i czy lepiej włożyć w bagaż podręczny czy rejestrowany i czy jest to legalne i czy mogę wziąść 2×0,7 białka i 0,5kreatyny?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
OlmikuWitam, niedługo wylatuje do norwegii i chciałbym się zapytać czy mozna przewozić białko i kreatyne z PL do norwegii, a jeśli tak to czy muszą być zamknięte, czy trzeba mieć paragon i czy lepiej włożyć w bagaż podręczny czy rejestrowany i czy jest to legalne i czy mogę wziąść 2×0,7 białka i 0,5kreatyny?
Wrzucaj normalnie w bagaz rejestrowany i powinno byc bez problemu, znajomi wiem ze przewozili , przewozą i zawsze bez problemu :)
...
Napisał(a)
Z tego co wiem to problem tylko stanowi alkohol, nawet w zeszłym tygodniu gość co u mnie pracuje mówił że jego kolega na granicy dostał 20000nok mandatu za to, natomiast z suplami legalnymi mówili że wjeżdżali normalnie
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Nie sądzę by był jakiś problem
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Możesz brać ze sobą suplementy diety i odżywki do każdego kraju. Najlepiej w bagażu rejestrowanym i oczywiście w oryginalnym opakowaniu, a nie otwarte, czy przesypane do innego. Jeździłem do różnych krajów i nigdy nie miałem z tym problemów. Znam też z osoby, które regularnie kupują u nas do Norwegii i nikt nigdy nie mówił o jakichkolwiek niedogodnościach. Co więcej, znam też osoby wiozące leki bez recepty, oczywiście w rozsądnej ilości z poza UE i również nikomu nie zabrali i nie dostał mandatu. Jeżeli dobrze kojarzę, to do Norwegii nie można wwozić olejków CBD.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Mlekovita - odżywka białkowa
Następny temat