Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2344
Witam.
Jestem chory od środy. Niektóre objawy ustąpiły ( przepisano mi groprinosin, cerutin, mucosolvan, guajazyl i duomox). Antybiotyku nie brałem. Został mi tylko zielony katar, kaszel mokry, bóle głowy i temperatura 37,5. Do tego bolą mnie oczy. Najbardziej z rana. Brać antybiotyk, czy dalej próbować?
Zmieniony przez - nemesis0 w dniu 2009-09-27 17:27:28
Szacuny
4
Napisanych postów
59
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
273
od razu móie nie bierz za bardzo do siebie moich rad bo specjalistą nie jestem :)
Ja nigdy przy przeziębieniu nie biore antybiotyków. ostatni antybiotyk mój organizm dostał jak byłem bardzo bardzo mały. A nie lepiej poprostu ciepłe łózko, wypocić sie, herbatka z miodkiem, i WITAMINA C (rutinoscorbin, jakaś tabletka musująca) ? po co sie faszerować, organizm sobie sam poradzi ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
59
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
273
no ;) pamiętaj: ANTYBIOTYKI to konieczność jest....organizm w naturalny sposób sobie sam poradzi ;) witaminy + ogrzanie ciała wystarczy zawsze na przeziębienie, zdrowia wszystkim życze bo dzisiaj też mnie dopadło przeziębienie :D
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2344
Dziś już byłem w szkole. Napisałem dwie długie prace i chwilami czułem się nie za bardzo... To chyba przez katar. Niedługo biegnę na siłkę, bo nie wytrzymam ; d.
Jak się doprawię to znów poproszę o rady xD.
Zmieniony przez - nemesis0 w dniu 2009-09-28 15:33:00
Zmieniony przez - nemesis0 w dniu 2009-09-28 15:33:22