Siemanko
Dopiero wczoraj w nocy wrocilem z zawodow w Kolobrzegu,ogolnie zajefajna atmosfera i fajna zabawa bez niepotrzebnej spiny:)
Wygral Grzesiu Szymanski,ale do samego konca toczylismy zaciety boj czyli Ja,Kobi,Grzesiu i Seba Kurek i ostatecznie drugi byl Kobi,trzeci seba,czwarty Ja a roznice byly minimalne.
Ja mialem mega pecha w ciagnieciu w siadzie gdzie drugi z busow byl krzywo ustawion i jeden chamowal drugiego,szczerze to nie pamietam kiedy sie musialem az tak uszarpac by ukonczyc konkurencje i w kulach bo byly nowe i pyl przykleil mi sie do specjalnych skor do tej konkurecji u byla wielka klapa jednym slowem reszte konkurencji uwazam za bardzo udane i ciesze sie jak zwykle ze nikomu sie nic nie stalo i kazdy wrocil caly i zdrowy.
Dzis robilem trening klatki,bicepsu i brzucha:
-rozgrzewka
-wyciskanie na plaskiej:65x15,85x15,105x12,125x12,145x10,165x10
-skos glowa w gore 11,120,130,140(10)
-rozpietki na bramie 4x15
-rotatory na gumach 4x15
-uginanie hantlami stojac 4x10
-uginanie hantlem o kolano w chwycie mlotkowym 4x12
-sciaganie linek stojac na bramie 4x15
-unoszenie nog w zwisie 4x25
-scyzorki 2x50
-rozciaganie
Jutro trening przysiadow i cardio.
Pozdro
Pamiatkowa fota niestety w niepelnym skladzie

Wygral Grzesiu Szymanski,ale do samego konca toczylismy zaciety boj czyli Ja,Kobi,Grzesiu i Seba Kurek i ostatecznie drugi byl Kobi,trzeci seba,czwarty Ja a roznice byly minimalne.
Ja mialem mega pecha w ciagnieciu w siadzie gdzie drugi z busow byl krzywo ustawion i jeden chamowal drugiego,szczerze to nie pamietam kiedy sie musialem az tak uszarpac by ukonczyc konkurencje i w kulach bo byly nowe i pyl przykleil mi sie do specjalnych skor do tej konkurecji u byla wielka klapa jednym slowem reszte konkurencji uwazam za bardzo udane i ciesze sie jak zwykle ze nikomu sie nic nie stalo i kazdy wrocil caly i zdrowy.
Dzis robilem trening klatki,bicepsu i brzucha:
-rozgrzewka
-wyciskanie na plaskiej:65x15,85x15,105x12,125x12,145x10,165x10
-skos glowa w gore 11,120,130,140(10)
-rozpietki na bramie 4x15
-rotatory na gumach 4x15
-uginanie hantlami stojac 4x10
-uginanie hantlem o kolano w chwycie mlotkowym 4x12
-sciaganie linek stojac na bramie 4x15
-unoszenie nog w zwisie 4x25
-scyzorki 2x50
-rozciaganie