Prosze powiedzcie mi co teraz bedzie lekko końcówki mi sie przypaliły na brwiach boje sie że teraz bede wyglądał tragicznie...wczoraj odpalałem papierosa duży płomień i teraz mam doła:( a w dodatku jestem facetem i to nie wypada przycinać brwi napiszście coś...kurde wpadłem w konpleks
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Idź do kosmetyczki żeby ci je wyrównała bo co innego możesz zrobić ?
Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.
...
Napisał(a)
ale tak tuz nad powieka czy tak bardziej w srodku?
bo jak nad powieka to popros mame/siostre/koelzanke/dziewczyne/kosmetyczzke zeby
ci wyrownala
jezeli w srodku bardziej to ja i tak bym wyrwala te pare brwi bo one odrosna przeca
bo jak nad powieka to popros mame/siostre/koelzanke/dziewczyne/kosmetyczzke zeby
ci wyrownala
jezeli w srodku bardziej to ja i tak bym wyrwala te pare brwi bo one odrosna przeca
...
Napisał(a)
Przesadzasz
Odrośnie, a jak zaczniesz się malować etc. to dopiero koledzy sobie pomyślą 

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
po jakim czasie to odrośnie? i bedzie to większe? i kiedy przestanie rosnąć dalej....może troche przesadzam z tymi pytaniami ale to nie oja działka nie jestem kobietą więc pytam z ciekawości?
...
Napisał(a)
Na diecie wysokobiałkowej - odrośnie moment
No i j/w - rzuć palenie

No i j/w - rzuć palenie

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
jestem na diecie wysokobiałkowej heh...a po jakim czasie przestanie rosnąć ino bez żartów zartów prosze...
...
Napisał(a)
Im więcej będziesz zadawał pytań w tej materii tym więcej będzie żartów 

1
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!