Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam, napiszę krótko mam 18 lat 180cm i ważę 82kg jestem endo wziąłem się za trenowanie na siłce w tamtym tygodniu w 2 dniu zrobiłem pierwszy pomiar metaboliczny a 5 dni później drugi, czy jest możliwe żeby w tak krótkim czasie przybyło 1,1 kg mięśnia , mianowicie z 65,4 do 66,5 kg a co ciekawsze według pomiaru masa moich kości zwiększyła się z 3,4 do 3,5 kg czy przy siłowni jest możliwy przyrost masy kostnej
ps.Przepraszam za błędy ort i brak elokwencji :)
Szacuny
59
Napisanych postów
3408
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
30270
Przy treningu możliwa jest zmiana gęstości kości ale nie w tak krótkim okresie IMO. Za bardzo bierzesz do siebie tego typu pomiary ( w jaki sposób robiony napisz jeszcze).
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
18
Hmm to mierzyła maszyna za grube tysiące, a kazde badanie kosztuje 50 zł :D , chciałbym się jeszcze spytać czy ogarniacie margines błędu który ta maszyna popełnia
Szacuny
59
Napisanych postów
3408
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
30270
Zrób sobie jeszcze parę badań na niej a potem wyciągnij średnią i będziesz mieć przybliżony margines błędu. Takie rzeczy tylko w e.... ( kryptoreklama). Jeśli wierzysz że takie urządzenie może dokładnie zmierzyć poziom czegokolwiek w twoim organizmie ( nawet jeśli kosztowała grube tysiące- ps. sugerowanie się ceną czegokolwiek i uważanie że co droższe tym lepsze pozostawię bez komentarza) to życzę powodzenia w życiu.
Zmieniony przez - Mephisto88 w dniu 2013-08-01 10:56:14
Szacuny
59
Napisanych postów
3408
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
30270
jak nie jesteś na soku, a trenujesz dopiero o 2 tygodni jeśli dobrze wywnioskowałem? to nie ma takiej opcji byś w 5 dni podbił 1kg masy mięśniowej, albo masz tak zaj**isty gen że niedługo widzimy Cie w PRO :) pozdr