Witam serdecznie. Od początku nowego roku dodatkowo chcę zacząć ćwiczyć różne pozycje street workautowe typu stanie na rekach, front lever itp. Z mysla ze nadchodzi black friday chce kupic sprzet ktory mi sie przyda. I moja prosba jest taka, zebyscie podpowiedzieli co kupic. Budzet nieograniczony. Im wiecej tym lepiej. Posiadam paraletki, drazek i porecze do dipow. Wiem że tego jest sporo , dlatego nie chce zapomniec o czyms waznym tym bardziej ze beda fajne okazje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mieszkasz w bloku czy w domu?
Jak w bloku to np ćwiczenia wykonywane na drążku mogą być problematyczne. Owszem front Lever da rade zrobic ale np muscle up już będzie większym problemem.
A wracając do pytania. Możesz rozejrzeć się za kółkami gimnastycznymi. To niedrogi a fajny bajer.
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2023-11-24 20:25:40
Jak w bloku to np ćwiczenia wykonywane na drążku mogą być problematyczne. Owszem front Lever da rade zrobic ale np muscle up już będzie większym problemem.
A wracając do pytania. Możesz rozejrzeć się za kółkami gimnastycznymi. To niedrogi a fajny bajer.
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2023-11-24 20:25:40
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
Rzeczywiście, należy zgodzić się z wypowiedzią kolegi powyżej. Istotne znaczenie pod kątem wyboru sprzętu (nie tylko do kalisteniki) będzie miało to, ile możesz zagospodarować miejsca w kierunku rozbudowy takiej "domowej siłowni". Warto również zastanowić się nad tym, czy w pobliżu nie ma jakiegoś sprzętu w tym kierunku. Zawsze odejdzie Tobie np. drążek, który może być problematyczny w mieszkaniu, czy też stojaki do pompek na poręczach. Warto również napisać na jakim jesteś poziomie. Jeżeli typowo początkujący, to samo obciążenie własnego ciała wystarczy na początek.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Brak czasu na trening - porady
Następny temat