Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
110
Witam. Ogolnie ostatnio od jakis 2 miesiecy cwicze w domu - tzn. pompeczki, podciaganie na drazku, przysiady, wspiecia na palce itd.
Efekty sa zadowalajace -w koncu to trening bez zadnego sprzeciku.
Jednak zauwazylem pewien problemik - w udach w sumie przybylo mi prawie 5 cm ale niestety rosnie przy okazji tyleczek .... jak wykonywac przysiady aby pupa nie rosla a nozki rosly? ;p - ogolnie robie przysiady do kata troszke powyzej 90 stopni bo gdzies przeczytalem ze tak nie bedzie rosla pupa no ale niestety.....
prosze o pomoc ;) pozdrawiam ^^
Szacuny
7
Napisanych postów
960
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13597
Kiedyś(tylko się nie śmiać) jak pierwszy raz zrobiłem trening nóg to miałem zakwasy nawet na dupie. Mięśnie pośladkowe zawsze pracują przyklasycznych przysiadach.
Nie wiedzieć i zapytać to wstyd na chwile. Nie wiedzieć i nie zapytać to wstyd na całe życie.
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
989
Racja, po przysiadach na początku są zakwasy na tyłku, w każdym razie duże tyłki u facetów nie są fajne :) przynajmniej ja nie chciałbym wyglądać jak Beyonce :)
Szacuny
7
Napisanych postów
960
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13597
Jak ci troche mięcha przybędzie na posladkach ujędrnisz je i będzie delux. Gorzej jak byś miał wielką tłustą dupę a umięśniona jest fajna.
Ps. sam musze przymasować poślady heh
Nie wiedzieć i zapytać to wstyd na chwile. Nie wiedzieć i nie zapytać to wstyd na całe życie.