Witam!
Po rzuceniu palenia pół roku temu przytyłam 7 kilogramów. Chciałabym się ich pozbyć.Od pewnego czasu zaczęłam ćwiczyć. 2-3 razy w tygodniu aerobowy trening obwodowy 30 min + 3x5 minutowy trening [nogi, brzuch, ramiona], oraz kilka razy w tygodniu ABS i machanie 1,5 kg hantelkami. Do tego zażywam L-karnityne i ostatnio Chrom i Aplefita na zahamowanie łaknienia. Przy wzroście 167 cm ważę 58-59 kg a chciałabym zejść do 55. Największy problem stanowią dla mnie uda. Jak pozbyć się z nich tłuszczyku?? Chciałabym zacząć chodzić na siłownię, 3 razy w tygodniu co 2 tydzień, i 2 razy na fitness. Od miesiąca nie schudłam ani kg, nie straciłam centymerów. [jedynie to biust mi zmalał o 2 cm xD no może i brzuch, ale w ramieniu przybył mi 1cm]
Proszę o pomoc i doradzenie ćwiczeń, także na siłowni. Może przyda mi się dieta. I czekam właśnie na kuriera :) Ma mi przynieść Dyma Burn Xtreme.
słyszałam, że jest niezły
Obwody:
- pod biustem: 70
- biust: 84
- talia - 65
- brzuch [pępek] - 72
- biodra - 98!!!!
- udo: 57!!!!
- ramię: 28
Waga: 59
Wzrost: 167
Obwód klatki: 84
Obwód ramienia: 28
Obwód talii: 65
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 39
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: według ostatnich badań 19%
Aktywność w ciągu dnia: Praca na produkcji (fizyczna) 8 godzin
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Fitness 3xtyg
Odżywianie: Nie jem ryb. Ograniczam spożycie węglowodanów. Staram się nie jeść 3 godziny przed snem
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: -
Stan zdrowia: Dobry, pół roku po rzuceniu palenia
Preferowane formy aktywności fizycznej: 3-4 razu w tygodniu godzina
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Thermo Fat Burner - Trec
L - karnityna - Trec
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: planowane - Dyma Burn Xtreme
Stosowane wcześniej diety: -
Po rzuceniu palenia pół roku temu przytyłam 7 kilogramów. Chciałabym się ich pozbyć.Od pewnego czasu zaczęłam ćwiczyć. 2-3 razy w tygodniu aerobowy trening obwodowy 30 min + 3x5 minutowy trening [nogi, brzuch, ramiona], oraz kilka razy w tygodniu ABS i machanie 1,5 kg hantelkami. Do tego zażywam L-karnityne i ostatnio Chrom i Aplefita na zahamowanie łaknienia. Przy wzroście 167 cm ważę 58-59 kg a chciałabym zejść do 55. Największy problem stanowią dla mnie uda. Jak pozbyć się z nich tłuszczyku?? Chciałabym zacząć chodzić na siłownię, 3 razy w tygodniu co 2 tydzień, i 2 razy na fitness. Od miesiąca nie schudłam ani kg, nie straciłam centymerów. [jedynie to biust mi zmalał o 2 cm xD no może i brzuch, ale w ramieniu przybył mi 1cm]
Proszę o pomoc i doradzenie ćwiczeń, także na siłowni. Może przyda mi się dieta. I czekam właśnie na kuriera :) Ma mi przynieść Dyma Burn Xtreme.

Obwody:
- pod biustem: 70
- biust: 84
- talia - 65
- brzuch [pępek] - 72
- biodra - 98!!!!
- udo: 57!!!!
- ramię: 28
Waga: 59
Wzrost: 167
Obwód klatki: 84
Obwód ramienia: 28
Obwód talii: 65
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 39
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: według ostatnich badań 19%
Aktywność w ciągu dnia: Praca na produkcji (fizyczna) 8 godzin
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Fitness 3xtyg
Odżywianie: Nie jem ryb. Ograniczam spożycie węglowodanów. Staram się nie jeść 3 godziny przed snem
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: -
Stan zdrowia: Dobry, pół roku po rzuceniu palenia
Preferowane formy aktywności fizycznej: 3-4 razu w tygodniu godzina
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Thermo Fat Burner - Trec
L - karnityna - Trec
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: planowane - Dyma Burn Xtreme
Stosowane wcześniej diety: -