Szacuny
11
Napisanych postów
524
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6187
Nigdy nie jest za późno ;)
Ja bym chętnie zobaczył Pudziana w akcji.
Szczerze powiedziawszy nie kojarzy mi się z jakimś zabijaką.
Chciał bym się pozytywnie zaskoczyć.
Nawet jeśli nie wygra to przyjemnym będzie oglądanie jak 140 kilowa góra mięcha kopie przeciwnikowi w twarz.
Zmieniony przez - Sadomaczo w dniu 2009-02-05 10:55:28
Kiedy zadasz pierwszy cios wiedz ,że o życie grasz...
Gdy zobaczysz pierwszą krew, mocno uderz jeszcze raz...
Szacuny
1
Napisanych postów
78
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2036
Ja tam bym to z chęcią zobaczył.Myślę że Mariusz spisal by się lepiej niż Popek , a jego dynamika i szybkość wcale nie są złe (jak na jego masę) .Co pokazał w tancu z gwiazdami ;p
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
847
Facet ma podstawy ze sportów walki, ogromną siłę, z szybkością i kondycją nie powinno być źle, bo w końcu przez wiele lat ciężko trenował z obciążeniem w sposób dynamiczny, a nie statyczny. Dodatkowo będzie przyciagał na walki masę ludzi, przyczyniając się tym samym do popularyzacji czy to mma, czy k1. Jego styl bazowy to pewnie strongman :)
Źródło tego info jest jednak mało wiarygodne, dodatkowo jakiś redaktorek-amator napisał, że w k1 są dozwolone kopnięcia w parterze.
Szacuny
1
Napisanych postów
2607
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17835
Problem tylko w tym, że to wypowiedź z Super Expressu. Żeby za chwilę się nie okazało, że on tego nie powiedział albo zmanipulowali wypowiedź czy coś...
A jak chce walczyć to OK, pewnie KSW już sika po majtach
Szacuny
25
Napisanych postów
2687
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
52673
W mma -
Jeszcze parę lat temu to byłby świetny pomysł - mekką mma było Pride, kontrole dopingowe w Pride - no każdy zna temat.
Teraz na topie jest ufc, tam niestety kontrole są, czy dla wszystkich czy tylko dla wybrańców - nie wiadomo. A bez wsparcia farmakologicznego Pudzian raczej straci swój niepowtarzalny urok.
Generalnie na chwilę obecną chyba bez sensu, no może w Sengoku.
Szacuny
1
Napisanych postów
2607
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17835
Dla mnie BARDZO wątpliwe, żeby poszedł do znanych organizacji, z powodu tego, że w USA czy Japonii jest poza osobami interesującymi się zawodami strongman praktycznie nierozponawalny... Jak już to pójdzie do KSW, a oni będą mieli gigantyczną promocję w Polsce, nieporównywalną z Saletą czy teraz z tym całym Najmanem...
Swoją drogą da radę gdzieś w Wawie zrobić na kilkanaście tyś. ludzi galę? Bo jakby Pudzian walczył to ojj moim zdaniem dużo ludzi by na to poszło...