Szacuny
1
Napisanych postów
126
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6311
Na wczorajszym treningu podczas robienia którejś z kolei serii złapał mnie pulsujący ból w potylicy, odczekałem troche i przeszło dokonczylem trening bo ból nie był juz tak nieznośny. Dzień później nosiłek kolege na plecach ( taki fetysz ) i znowu poczułem ten przeszywający ból. Czym może być to spowodowane nigdy wcześniej tego nie miałem.
Szacuny
38
Napisanych postów
9831
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34282
Poczawszy od spraw miesniowych, poprzez kregowe, waskim slalomem przez nadcisnienie, skonczywszy na prawdziwych bombach typu niebezpieczne zwezenia naczyc , robienie sie glutow (skrzepow) na tentniaku konczac. Nikt przez net ci nie powie co to. Moze skonczyc sie na smiechu a moze i w kaplicy. Do lekarza marsz.
Szacuny
24
Napisanych postów
10498
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
47531
Warto badać takie rzeczy. Jakiś czas temu słyszałem o chłopaszku, który zmarł, bo mu tętniak pękł, a uprzednio kilka dni się skarżył, że go "lekko" głowa boli...
Szacuny
1
Napisanych postów
126
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6311
Możliwe że to naderwanie, ćwiczyłem klatkę, naprawdę ciężko a na początku brałem na rekord, była to już 8 seria i przy ostatnich powtórzeniach napinałem się i nie wydychałem dobrze powietrza. Nie odczuwam tego bólu cały czas
Zmieniony przez - demondemon w dniu 2008-05-30 13:10:54
Szacuny
1
Napisanych postów
126
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6311
Z ciekawości zmierzyłem sobie ciśnienie miałem 110 na 70, poszedłem kosić trawę , trochę pochodziłem i powoli zaczynałem czuć drobną namiastkę tego bólu. Zmierzyłem znowu i ciśnieni wynosiło 120 na 80, to chyba niewysokie ciśnienie.
Szacuny
24
Napisanych postów
10498
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
47531
Jaka suplementacja??(jak na spowiedzi) Podkreślam, że pytanie ma się nijak do Twojego ciśnienia, bo szczerze mówiąc - nie znam się na tych parametrach... Tyle razy mi to powtarzali, ale nigdy nie moge zapamiętać - czasem tak bywa
Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2008-05-30 15:30:58
Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2008-05-30 15:33:03
Szacuny
1
Napisanych postów
126
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6311
Kreatyna zielona vitalmaxa, w dni nietreningowe 5g rano, w treningowe 5g rano i 5g po treningu, jem jeszcze odzywke QNT Delicious Whey Protein przed snem lub kiedy zjem za mało białka.