Witam
Pytanie kieruję tutaj i zakładam nowy temat bo tematów tych jest milion i starych, a może coś pojawiło się akurat dobrego i skutecznego więc proszę nie pisać o wyszukiwarce bo szukałem.
Chodzi o skórę na brzuchu podczas redukcji.
Chcę o nią zadbać, aby wszystko się fajnie ujędrniło i uniknąć sytuacji, że troszkę by zostało tej skóry.
Skóry nie mam mega dużo, ale lepiej dmuchać na zimne
Jestem w trakcie redukcji, już jakoś w połowie może 3/4 i postanowiłem, że zacznę dbać o moją skórę na brzuchu,
Lepiej późno niż wcale
Co polecacie Panie na ujędrnienie skóry ?
Aktualnie zaczałem robić taki zestawik, że przed prysznicem chwilkę masuję brzuch.
Podczas kąpieli szoruję mocno brzuch szorstką gąbką z płynem.
Później robię na zmiane zimno/gorące prysznice.
Na koniec po wytarciu wcieram jakiś krem.
I tutaj własnie pytanie, jaki kremik polecacie Panie?
Mieszkam z dwoma kobitkami i wcieram co jest na stanie
- różne jakieś na których pisze, że ujędrniają itd
Ale pytanko do was Panie czy polecacie jakiś kremik ? lub własne mixtury typu mieszania oliw i ich wcieranie.
Pytanie kieruję tutaj i zakładam nowy temat bo tematów tych jest milion i starych, a może coś pojawiło się akurat dobrego i skutecznego więc proszę nie pisać o wyszukiwarce bo szukałem.
Chodzi o skórę na brzuchu podczas redukcji.
Chcę o nią zadbać, aby wszystko się fajnie ujędrniło i uniknąć sytuacji, że troszkę by zostało tej skóry.
Skóry nie mam mega dużo, ale lepiej dmuchać na zimne

Jestem w trakcie redukcji, już jakoś w połowie może 3/4 i postanowiłem, że zacznę dbać o moją skórę na brzuchu,
Lepiej późno niż wcale

Co polecacie Panie na ujędrnienie skóry ?
Aktualnie zaczałem robić taki zestawik, że przed prysznicem chwilkę masuję brzuch.
Podczas kąpieli szoruję mocno brzuch szorstką gąbką z płynem.
Później robię na zmiane zimno/gorące prysznice.
Na koniec po wytarciu wcieram jakiś krem.
I tutaj własnie pytanie, jaki kremik polecacie Panie?
Mieszkam z dwoma kobitkami i wcieram co jest na stanie

Ale pytanko do was Panie czy polecacie jakiś kremik ? lub własne mixtury typu mieszania oliw i ich wcieranie.