...
Napisał(a)
Od jakiegos czasu zastanawiałem się czy dzień po spożyciu np 6 piw Estradiol chwilowo poleci w górę czy u mężczyzny nie ma to bezpośrednio wplywu na jego poziom? Bo każde źródło mówi inaczej.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Alkohol nie namiesza Ci w hormonach w sposob abys to odczul.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Powiem szczerze, bylem ciekawy i dzien po 6 piwach zrobilem sobie estradiol i byl na poziomie 58, a gdy 2 tygodnie temu gdy skonczylem odblok to byl na poziomie 6,9
...
Napisał(a)
jesteś na cyklu???? alko może wybijać e2 ale nie w jakiś znaczący sposób
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Z tego co pisał to jest 2 tyg po pct, może stad te wachania chormonów
...
Napisał(a)
Jestem juz po odbloku 40 dni cloma i tamoxu. Przed odblokiem wszystko bylo w widełkach, prolka pięknie zbita, estro na poziomie 5,9. Po odbloku estro 6,9, prolka idealna, teść też, libido prawidłowe. A teraz z ciekawosci po alko zrobilem sobie badanie i bezposrednio po piciu na drugi dzien estro 56. Myslicie spadnie zaraz z powrotem?
...
Napisał(a)
Czy moze odczekac, zrobic badanie za tydzien i w razie czego zbić lekko bo widełki to 0-56
...
Napisał(a)
poziom e2 58 to raczej coś około widełek , wcześniej miałeś za nisko ( chyba że inna skala była ) nie leciały wtedy jakieś ia??
daj ankietę działu i wrzuc te wyniki z widełkami
daj ankietę działu i wrzuc te wyniki z widełkami
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Skala ta sama 0-56. No wtedy bylo za nisko bo czułem się jak przysłowiowa kupa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Meta + Cypio + Bold + ???? co dorzucić?
Następny temat