PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

xxx
anubis84Nie wyjdzie Ci ten budyń, białko Ci się zważy, już raz zalałem białko do zbyt ciepłej wody.
A nie jest to czasem kwestia wyczucia temperatury? Dla przykładu, jeśli robisz owsiankę i do gotującej dodasz białko, to wyjdzie taka niesmaczna papa z grudkami. Jeśli natomiast poczekasz, aż owsianka przestanie się gotować i odczekasz te 8-10 minut od tego moment, dodasz białko, to normalnie się rozpuści i będzie bardzo smaczna. W przypadku budyniu, wydaje mi się, że będzie podobnie. Jedynie co bym zmienił, to do podstawowego przepisu dodał z 50-70 ml wody (poza samym mlekiem), bo wyjdzie ci zbyt gęsty.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html