...
Napisał(a)
Czy picie samego carbo po treningu coś daje?. Nie spotkałem się jeszcze z takim tematem, więc pytam. Z reguły jak się orientowałem carbo dobieracie do jakiegoś "zestawu" suplementów
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ryz i rodzynki lepsze ale zato gainerek jaki smaczny hmmmm . kurva kocham pic to gowno
oczywiscie tylko i wylancznie na dietach keto w czsie ladowan . za kazdym innym razem niestety odpada .
oczywiscie tylko i wylancznie na dietach keto w czsie ladowan . za kazdym innym razem niestety odpada .
ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !
...
Napisał(a)
carbo = cukier.
dziala w ten sposob, że powoduje wyrzut insuliny, pomaga tez odnawiac zasoby glikogenu.
same wegle 9carbo) jednak po treniguto troche malo. Dorzucilbym cos bialkowego.
Z resztaosobiscie zamiast carbo wolę ryż, rodzynki itp...
dziala w ten sposob, że powoduje wyrzut insuliny, pomaga tez odnawiac zasoby glikogenu.
same wegle 9carbo) jednak po treniguto troche malo. Dorzucilbym cos bialkowego.
Z resztaosobiscie zamiast carbo wolę ryż, rodzynki itp...
...
Napisał(a)
a czego oczekujesz?
"Amatorzy ćwiczą aż im wyjdzie, eksperci - aż nie może im nie wyjść."
Faith Duck
...
Napisał(a)
o ile mi wiadomo to dzięki carbo szybciej mięsnie się regenerują, więc nie polecacie zbytnio picie samego po treningu, dorzucić do tego jakieś białko?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jw + płatki wszelkie
mozesz owocem zagryźć
mozesz owocem zagryźć
...
Napisał(a)
A KORZYSTAJAC Z TEMATU JAKBYM PO TRENINGU PIL SAME BIAŁKO TO JAK TO BEDZIE?PRZYSWOI SIE BEZ WEGLI?
desiderata
Polecane artykuły