Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
14
Napisanych postów
2802
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
16632
Witam wszystkich
Mam pytanie czy zna ktoś środek który się nazywa LIV.52.Jest to podobno dobra osłonka na wątrobę ale chciałem się zapytać czy ktoś na forum to zna.To jest co znalazłem na ten temat niestety nie znam angielskiego:
Pytanie drugie tyczy się Undensteronu(Organon)
Nie znalazłem nic na forum o tym środku.Czy jest on ok? Czy ktoś go stosował? Czy z winkiem można go łączyć? Jeżeli ma ktoś może fotkę proszę o zapodanie-sogi.Nie odpisujcie mi tylko że strzały są lepsze bo o tym wiem Tylko odpowiedzi na moje pytania wszelkie informacje.Dzieki
Szacuny
14
Napisanych postów
2802
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
16632
Nie wiem tylko jakie winko w tabsach do tego Udestoru dorzucić bo dostałem bardzo dużo różnych opinii że lepsze z IP, drudzy że Zambon inni że British Dragon na siłowni u mnie brali Juroxa i mówili że ok.Cholera za bardzo podzielone zdania zupełnie zgłupiałem.Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
Szacuny
6
Napisanych postów
815
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6280
Tam jest napisane,ze Liv 52 swym dzialaniem ochrania i regeneruje, oraz zapobiega wyniszczaniu sie wątroby poprzez zawarte w nim składniki. Tyle mi się udało przetłumaczyć.pozdrawiam
Koks jest jak cukierki,różne rodzaje i różne smaki TANAKA
- NIE SĄDZ MNIE JESLI MNIE NIE ZNASZ- TUPAC AMARU SHAKUR
Szacuny
15
Napisanych postów
2420
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
47316
Wpisz w wyszukiwarce na forum "undestor" a znajdzie ci pelno postow o nim. Z tego co ja w nich wyczytalem nie jest do dosc dobry srodek. Wklejam ci fote undestoru.
Szacuny
12
Napisanych postów
565
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7757
najlepiej jest go laczyc z deka winstrolem lub meta,prolongatumlub agrovironem dawkuje sie go od 3-6tabl opinie o tym srodku sa podzielone wiadomo kazdy koks dziala inaczej na kazdego czlowieka(zalezy od predyspozycji) zeby cykl przyniusl efekty musisz wziasc 120-180tabl po cyklu clomid podczas cyklu nolvadex 1tabl po cyklu proviron ale niekoniecznie i bioganadyl jest wskazany i jakis gajner dobry jest xxxmass z treka. licze na soga!!
Szacuny
20
Napisanych postów
4869
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
42946
Liv52 bardzo dobry prosukt ale w zupelnosci wystarczy stary sylimarol. Undestor w mojej opini to nie najlepszy srodek biorac pod uwage cene i efektywnosc.
Three-Stroke Combat Studio & Carlson Gracie Team London
-:mlodszy palacz w dziale koksownia:-
Szacuny
20
Napisanych postów
4869
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
42946
Mozna ale Liv wez do cyklu nie po cyklu, dlatego sie to nazywa oslanianiem od skutkow ubocznych na cyklu i nie po nim.
Chcesz je minimalizowac a nie potem leczyc co rozwalone.
Potem mozesz oczywiscie tez uzyc dla przyspieszenia regeneracji ale najwazniejsze to w trakcie.
Three-Stroke Combat Studio & Carlson Gracie Team London
-:mlodszy palacz w dziale koksownia:-