Witam! Poszukuje jakiegoś guru suplementacyjnego, który byłby mi w stanie odpowiedziec czy stosowanie różenica górskiego oraz brahmi jednocześnie ma sens. Z tego co wiem to ten sam rodzaj roslin czyli adaptogeny, czy cos takiego, a to są zioła bardzo uspokajajace, moze to bedzie sprawiac jakis problem. No i wiem, ze przy takich sprawach wazne jest głównie doswiadczenie, kazdy jest inny i tak dalej no i trzeba probować, ale wydaje mi sie, ze i tak znajde osobe ktora bedzie mi mogła cos fajnego powiedzieć. A i do tej pory brałem różeniec sam i bardzo mi siada :) Tabsy mam z Boca Botanica, wiec z tego co patrzyłem bardzo dobre ekstrakty, wiec jesli ma cos dzialac to bedzie działać. Prosze o jakąś wyczerpującą informacje w tym temacie :)
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Żen-szeń vs Różeniec górski (Rhodiola rose)?
- Różeniec górski, witaminy, l-karnityna - jakie najekonomiczniej?
- Różeniec górski (Rhodiola rosea)
- Różeniec górski (Rhodiola rosea)
- Różeniec górski - korzeń, ekstrakt, w tabletkach, a może w proszku? jakaś sprawdzona firma?
- różeniec górski - czyszczenie receptorów?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Śmiało możesz brać razem tyle, że delikatnie jeden z drugim może się wykluczać bo różeniec bardziej działa antystresowo a Bacopa typowo na pobudzenie pracy mózgu.
Także pytanie co Ci bardziej doskierwa czy uczucie stresu i niepokój czy raczej zamulenie, ospałość brak wigoru rano ?
Także pytanie co Ci bardziej doskierwa czy uczucie stresu i niepokój czy raczej zamulenie, ospałość brak wigoru rano ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!