Proszę mi napisać jaka jest różnica między enatanem z Jelfy 100mg/ml z apteki a entanem z undergroundu 250mg/ml lub 300mg/ml? Jaka będzie różnica przy trt jeżeli zamiast Jelfy będę brał któryś z powyższych środków w tych samych dawkach np. 0.75 co 4 dni?
...
Napisał(a)
Cześć.
Proszę mi napisać jaka jest różnica między enatanem z Jelfy 100mg/ml z apteki a entanem z undergroundu 250mg/ml lub 300mg/ml? Jaka będzie różnica przy trt jeżeli zamiast Jelfy będę brał któryś z powyższych środków w tych samych dawkach np. 0.75 co 4 dni?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
różnica w stężeniu tylko ,jeśli w konkretnym ug bedzie deklarowana ilość i to co na etykiecie to nie ma zadnej różnicy czy wbijesz np 100 mg apteki czy 100 mg ug
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Łodzianin1- czyli tak w skrócie... Jeżeli mam pewny z apteki i bije nieduże dawki co 4 dni(0.75 z ampulki) to nie ma sensu kombinować?
...
Napisał(a)
Przeciez napisał ze jeśli enan trzyma to co na etykiecie to nie będzie różnicy czy 100mg prolongatum a enanem ug
A wtedy cenowo na pewno ug wychodzi lepiej
A wtedy cenowo na pewno ug wychodzi lepiej
...
Napisał(a)
Aptekę masz pewność że masz pewne stężenie.
A ug jest dużo pewnych labow ale zostaje to ale....bo zawsze może się coś nie zgadzać ..
Koszt przemawia za ug o wiele taniej ale przy biciu 75mge4d to jakiś cudów nie zaoszczędzisz na soku.
Ja bym brał zawsze pierwsza aptekę jeszcze przy trt czy małym dawkowaniu
A ug jest dużo pewnych labow ale zostaje to ale....bo zawsze może się coś nie zgadzać ..
Koszt przemawia za ug o wiele taniej ale przy biciu 75mge4d to jakiś cudów nie zaoszczędzisz na soku.
Ja bym brał zawsze pierwsza aptekę jeszcze przy trt czy małym dawkowaniu
...
Napisał(a)
Bij 2-3 tyg aptekę i zrób badania testosteronu 35 Ziko mniej więcej Cię wyniesie dzień po strzale. Kup UG i bij po badaniach 2-3 tyg i zrób badania testosteronu, będziesz miał pewność wtedy że UG jest dobrej jakości jeśli wyniki będą podobne i zaoszczędzisz trochę bo ug jest tańszy owiele
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!