Szacuny
9
Napisanych postów
462
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2948
Mam rękawice UFC do sprzedania (dwa modele pierwszy taki jak na początku w opisie, drugie model niższy). Jak ktoś by chciał kupić to możemy się dogadać. Mail [email protected]
Ja dołączę się z opisem.
Ja posiadam rękawice Rogue. Są skórzane, wytrzymałe i sprawdzają się bardzo dobrze.
Zmieniony przez - Kreiten w dniu 2011-07-17 14:24:05
Szacuny
20
Napisanych postów
5162
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
22175
co do tych rękawic KSW, nie sugerujmy sie tym że Pudzianowi pękły, równie dobrze mogli je specjalnie uszkodzić zeby podczas walki je "naprawiać" i dać Mariuszowi kilka cennych sekund na złapanie powietrza :D
Szacuny
1
Napisanych postów
246
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6458
Hehe wszystko jest możliwe.Ale już i tak za późno na zmianę decyzji. Zamówiłem rękawice Manto hammery mam nadzieję, że jutro dojdą to podzielę się wrażeniami ;]
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3
Witam wszystkich.ja swego czasu zaryzykowalem i kupilem rekawice 4FIGHT. Nie znalem tej marki ale spodobaly mi sie i fajnie ze dodaja do nich tasmy bokserskie ktorych tez nie mialem.Zakupu nie zaluje i polecam wszystkim.zainteresowanych odsylam na stronke:
Szacuny
2
Napisanych postów
86
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1338
wdl mnie lepiej dolozyc te 30zl i kupic ze skory naturalnej wydatek 80 - 90zl najtansze, bo te z syntetycznej sa bardzo liche. Osobiscie polecam cos z Dragona, niedawno kupilem te: http://www.samuraj.net.pl/index.php?zobacz=970 i nie narzekam ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1487
Siemanko!
Mam pytanie czy duża jest różnica jakości miedzy rękawicami PROFESSIONAL FIGHTER a FIGHT CO, bo cena jest bardzo podobna, i jak jest z dostępnością? Może ktoś tutaj napisać lub na PW adresy sklepów gdzie można dostać te rękawice.
Pozdrawiam