Chciałbym się dowiedzieć jakie rękawice są dla mnie lepsze. Chodzi mi o to aby na sparingu z kolegami ciosy bardziej bolały, nie interesują mnie chwyty i walka w parterze. Interesują mnie ciosy w twarz, brzuch, żebra itp. Mają boleć i pomimo że to sparing ciosy mają chobecnie boleć. Chcemy się napieprzać głównie po twarzy i ma boleć jak najbardziej więc które rękawice lepsze od boksu czy do mma?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
koleś ma 13 lat i pisze dyrdymały a się dyskusja zawiązała
W sparingach chodzi o to aby sobie i sparing partnerowi krzywdy nie zrobić
Chcesz aby bolało idź do klubu sado-maso
W sparingach chodzi o to aby sobie i sparing partnerowi krzywdy nie zrobić
Chcesz aby bolało idź do klubu sado-maso
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
doradca C/S ze wskazaniem na combat
...
Napisał(a)
Lecę po kolei od najmniej bolesnych:
Sparingowe
Przyrządowe zabudowane
MMA (nie znam się)
Przyrządowe palczaste
Takie na siłownię
Same owijki
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2016-05-19 09:30:32
Sparingowe
Przyrządowe zabudowane
MMA (nie znam się)
Przyrządowe palczaste
Takie na siłownię
Same owijki
Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2016-05-19 09:30:32
...
Napisał(a)
Chodzi mi tylko o porównanie mma i bokserskich. W których uderzenie w twarz lub w brzuch boli bardziej?
...
Napisał(a)
To najlepiej bez. Rekawice najczesciej chronia rece a nie twarz. W teorii sila sie rozklada sie na powierzchnie i w teori wiekszy ekeft niszczacy powinny dac rekawice do mma. Zas efekt psychologiczny pewnie te bokserskie cos jakby ktos cie uderzyl wioslem.
...
Napisał(a)
wybij sobie takie d****iady z głowy. Tak będzie najrozsądniej.
a jak chcesz by ciosy bolały to waż powyżej 100kg, wtedy będą boleć....nic więcej
a jak chcesz by ciosy bolały to waż powyżej 100kg, wtedy będą boleć....nic więcej
...
Napisał(a)
Wydaje mi się że przyrządówki powinny Ci przypasować aczkolwiek ja bym został przy normalnych bokserskich i bił tak żeby po prostu bolało :)
...
Napisał(a)
Nie ma się co denerwować. Każdy wiek ma swoje prawa. Życie bardziej lub mniej boleśnie weryfikuje nasze wybory
W tym przypadku "bardziej"
Zgadzam się, że jeśli w rękawicach ciosy nie bolą to trzeba poprawić ich siłę.

...
Napisał(a)
Ernesto_MendozaOwijki maczane w żywicyLecę po kolei od najmniej bolesnych:
Sparingowe
Przyrządowe zabudowane
MMA (nie znam się)
Przyrządowe palczaste
Takie na siłownię
Same owijki
Owijki maczane w żywicy i piasku
Owijki maczane w żywicy i żwirze
cynik75Owijki maczane w żywicy i tłuczonym szkleJa bym użył kastetu.
2
...
Napisał(a)
Rękawice przyrządowe poobwijane grubą warstwą drutu kolczastego naszpikowanego dodatkowo gwożdziami.Najlepiej w twarz z zaskoczenia to i oko można spoko wybić...!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!