Szacuny
7
Napisanych postów
1322
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9156
Ja go mam ale kupilem sobie go do biegania :P Ogolnie wydaje sie byc bardzo delikaty, nie wiem czy by sie nie prul jakby mnie ktos za niego szarpnal, ale z drugiej strony GSP w tym cwiczy i sie siluje w zapasach i jakos chyba dziala. UA maja dobra opinie ze wzgledu na swoj profesjonalizm.
Szacuny
2
Napisanych postów
65
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2539
Używam takiego rashguarda UA (tylko wersje shortsleeve)i nie narzekam. Oddychalność i komfort stoi na najwyższym poziomie. Wytrzymałość na szarpanie, rozciąganie jest również zadowalająca. Gorzej jeśli chodzi o przecieranie się materiału, po wypadzie w góry z ciężkim plecakiem ostro się wyeksploatował.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
51
UWAGA!UWAGA! Mam takie pytanie. 176cm/65kg wagi, klatka 93cm, pas 81; Mam zamiar kupić sobie rash UA short, czarny i kupuję M, bo chcę żeby trochę posłużył. Nie bedzie na mnie za duży (niby rozmiarówka M to na klate 97-102) Ale przecież w takim czymś to mnie rozwali w klacie xDD. Jakieś rady kupić M czy S?
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
51
SiwYbks, wiesz gdybym mógł do sklepu pójść przymierzyć to bym wam gitary nie zawracał :P Nie no mam nadzieję, że będzie nie ąz tak strasznie luźny.. bo S to by mogła być przyciasna... a tak to posłuży troche mam nadzieję. A co do ogólnego tematu to u mnie na treningach bjj kumple mają kilka razy w tygodniu treningu cioramyk na macie i nawet meszka nie mają więc spoko. Znani sportowcy ich używają więc raczej są OK. Na moją opinię poczekajcie jakiś czas :P
Szacuny
2
Napisanych postów
82
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3197
Under Armour moge polecić z całym przekonaniem, jak dla mnie prima sort...
M bedzie odpowiednie, ja mam 178/74kg ostatnio troche ale tylko troche spuchłem:) i jest dość ciasno w ramionach, nie uwiera i mnie to odpowiada wszędzie przylega do ciała idealnie pasuje. Masz wzrost prawie taki jak ja wiec S bedzie raczej za krótkie w rękawach.