Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

REAL PHARM - opinie użytkowników

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2289

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51928 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
witam, chce sobie sprawić kreatyne z firmy Real Pharm Nutrition, chcialbym najpierw przeczytac co uwazacie o tej firmie i czy suple są warte swej ceny. pozdro.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 999 Napisanych postów 519 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 11188
Cześć. Produktów tej firmy nie testowałem, ale w ciemno mogę odpowiedzieć na drugą część Twojego pytania. Jeśli puszkę 500g kreatyny mono sprzedają za 70zł, to wg. mnie nie jest warta swojej ceny :). Na rynku masz wiele innych tańszych i równie dobrych pozycji. Np. te ze sklepu SFD, choć nie tylko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9152 Napisanych postów 83455 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705602
Kreatyne kupuj najtańsza , nie przepłacaj

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12435 Napisanych postów 161881 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240210
Siemka, firma na rynku jest sporo czasu, produkty ma podstawowe, takie jak wiekszosc marek z podobnego segmentu. Nie kojarze by byly jakies wpadki. Wspolpracowala kiedys z kilkoma zawodnikami zeby sie nieco bardziej wypromowac. Jak Ci pasuja produkty tej makri pod katem skladu czy cenowo, to powinno byc ok. Jednak jw masz w tym segmencie rowniez inne, nieco tansze produkty, a jakosciowo bedzie to podobna polka. Kiedys nawet na sklepie SFD byli obecni, ale nie wiem czemu juz nie ma nic z ich oferty u nas.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51928 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
dziekuje wszystkim za odpowiedzi. pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14751 Napisanych postów 53558 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402482
Moim zdaniem nie ma sensu przepłacać za kreatynę, bo wszystkie są takie same. Różnią się tylko opakowaniem

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 597 Napisanych postów 2062 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 22527
Stosuje Size Grow Reala, przeszedłem z jablczanu kreatyny i wyraźnie dobrze działa, najlepsza kreatyna ( miks) jaką stosowałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78010 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766861
Skoro na Ciebie coś działa lepiej, niż inny produkt, to w zasadzie nie ma się nad czym zastanawiać. Kreatyna sama w sobie, każda będzie miała taki sam wpływ na pracę naszych mięśni. Pod tym kątem, jak najbardziej należy się zgodzić z wypowiedziami kolegów powyżej. Najlepszym rozwiązaniem będzie ekonomiczny monohydrat kreatyny.

Odnośnie do firmy Real Pharm to jest już na rynku jakiś czas, coś około 10 lat, więc w zasadzie jak większość innych.

https://www.sfd.pl/art/Suplementy/Kreatyna:_jak_brać_kreatynę_Działanie_i_dawkowanie-a2467.html

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Przetrenowanie czy problem zdrowotny?

Następny temat

Izotonik zero (bez cukru i kalorii) odpowiednik Gaminate

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły