Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
527
Witam, mam 19 lat. Trzymam się zasad żywieniowych już ok. miesiąc.
Z wagi 88 zszedłem do 84-83 -5cm w brzuchu. Ćwiczę na siłowni 3 razy na tydzień. Ostatnio zacząłem sobie ćwiczyć obwodami (3 obwody po ok. 6-7 ćwiczeń) I do tego rowerek, pływanie, bieganie.
Mam kłopot odnośnie diety, ponieważ wygląda ona mniej więcej tak:
6:50 ( Scorch)
7;20 śniadanie:
-2 jajka, jakiś pomidor, kawałek chleba czarnego lub grahamki.
lub: płatki z mlekiem/jogurtem
10;30 II śniadanie:
-płatki z mlekiem/jogurtem lub jakieś 2 kanapki z czarnym chlebem
lub jajka(jeśli nie jadłem ich na śniadanie) lub czasami jakiś kurczak z warzywami.
14-15:00 obiad ( w domu)
i tu różnie; jakieś mięso : kurczak/pulpety/ z kaszą jeczmienną (50g) lub brązowy ryż lub jakiś makaron + czasami zupa.
17 - trening
i po treningu wypiję sobie jakiś mały jog. nat. lub twaróg zrobię.
Wydaję mi się, że jest to trochę mało jedzenia bo podliczylem sobie dzisiaj to zjadłem 1800 kcal.. Więc co tu poprawić
Szacuny
246
Napisanych postów
27200
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
78909
nie jeść pulpetów i bułek, to po 1. Po treningu zjeść kurczaka/łopatkę+ryż+warzywa, a na kolację ok 1-1,5h przed snem twaróg z oliwą/orzechami włoskimi.
Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
527
ciężko to z czymś połączyć. Muszę przysiąść trochę do tego jedzenia. Chociaż przez ten miesiąc i tak efekty widzę. Czyli tak by było w miarę:[?] -śniadanie : 2 jajka, czarny chleb, pomidor, -II śniadanie: jog naturalny+musli -potem jakiś owoc może jeszcze w szkole -obiad ( mięcho + ryż, kasza, makaron brązowy,warzywa) 17;00 trening 19;30 (mięso,ryz,warzywa) 21: twaróg z oliwą ?