Szacuny
0
Napisanych postów
497
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4713
dzis bylismy na 1 treningu u Alexandre Paiva wiec pierwsze purpury zostaly odklepane brazy tez teraz mamy nadzieje ze z czarnymi pojdzie nam nie gorzej.Paiva przyjal zaproszenie Seby na przyjazd do polski obaj maja nadzieje na dluga wspolprace.dzis Paiva poprosil mnie zebym wystartowal w mistrzostwach swiata w BJJ ktore odbywaja sie w Rio pod koniec lipca.nie mialem wyjscia musialem sie zgodzic tak wiec informacja dla konkurencji Poznanski Klub Sportow i Sztuk Walki rozszerza w nastepnym roku swoja dzialalnosc o BJJ (ALLIANCE) podsumowujac uczymy sie od najlepszych nasi nauczyciele to
LUTA LIVRE - DANIEL DE DANE
MUAI THAI - SLAWA- TRENER KADRY UKRAINY
BJJ - ALEXANDRE PAIVA (ALIANCE)
POZDRAWIAMY RADEK I SEBA
Szacuny
3
Napisanych postów
3237
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
34974
"Dzis po malym sprawdzianie Alexandre Seba dostal propozycje startu w Mistrzostwach Swiata seniorow ktore odbywaja sie pod koniec sierpnia, co nas bardzo cieszy propozycja startu w kategorii pasow purpurowych. niestety moj trener ma obozy w kraju i nie moze wystartowac.mam nadzieje ze w nastepnym roku wysartuje.
Alexandre przyjal zaproszenie naszego klubu na listopad tego roku i czerwiec nastepnego. pozdrowienia z Rio RADEK I SEBA"
Tak jak juz napisalem w innym poscie szeroko sie robi ;)
Szacuny
3
Napisanych postów
3237
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
34974
Badu a wiesz moze w jakiej kategorii bedzie startowal na mundialu? tzn w jakich paskach? Fajnie by bylo jakby dobrze wypadl na tych Mistrzostwach , ale jakos nie moge Go sobie wyobrazic w kimonie...moze dlatego ze zawsze walczy w submission wrestling ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
497
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4713
Radek ma niebieski pas.
Pequeno tez kiedys wystartowal w zawodach Bjj wygral te zawody(wiekszosc walk przez gilotyne), a zeby bylo malo na spodniach od gi mial wielki napis LUTALIVRE!!!
Szacuny
3
Napisanych postów
3237
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
34974
Art cos kiedys wlasnie czytalem o starcie pequano w Mundialu chyba w kategorii purpurowych pasow bo wtedy mial taki w LL i sie wszyscy cisnieniowali za ten napis na spodniach...jego gilotynka jest chyba najlepsza na swiecie dopracowana do perfekcji.
Cos mi sie wydaje , ze Radek wroci z innym kolorkiem paska:)