Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
424
hmmm ja jestem z południa ,był ktoś może na siłce w AGA sport ?? ile tam kosztuje wejscie jednorazowe i karnet ?? no ja wlasnie szukam siłowni najbliżej i w miare nie drogo :P co możecie doradzić ?? bo z południa na michałów to jest siódemką z końcowego na końcowy to troche kawał ;P
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
424
byłem dziś w Madzie. Siłownia naprawde ok ,chodz jestem młody i do wszystkiego sie rwałem ,instruktor zwrócił mi uwagę ,bo zamiast brać wszystko stopniowo ,ja nie doświadczony zacząłem brać tyle ile mogłem najwięcej i to jeszcze źle ;) ale pójde następnym razem i instruktor powie co i jak. Jednorazowe wejście kosztuje 9,90.
Byłem też zapytać się ile kosztuje siłownia w AGA Sport. i tu sie zdziwiłem... 14 zł jednorazowe wejscie ;) To ja jednak przy madzie zostane ,bo dużo ludzi z mojego osiedla południa ,no i blisko mam.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1384
na tej na chcrobrego tez bylem kilka razy, i jest troszke drogo- jednorazowe wejscie 20zl:/ ale wszystko spx zrobione. nowy sprzet, sauna, masazysta, treningi breakdance'a,PUMP, ABT (albo jakos tak),joga, stepy
Siła argumentów jest bezsilna wobec argumentu siły.
Szacuny
0
Napisanych postów
105
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2687
Wow cena niezla, duza, dobrze wyposazona silownia w samym centrum warszawy kosztuje 100-130 zl na miesiac (w tym sauna, prysznice, konsultacje z dieteykiem).
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1226
w Radomiu zwiedzilem sporo silowni chyba tylko na michalowie nie bylem ... a wiec tak dla mnie swietna silownia byla mega na zeromskiego niestety teraz jest tylko dla pań;/
co do agi sport to sie nie wypowiadam poszedlem tam tylko zobaczyc jaki sprzet maja i wyszedlem jezeli ktos mysli o trenowaniu a nie o jezdzie na rowerkach to lepiej niech tam nie chodzi ;D
na chrobrego jest bardzo fajna silownia instruktorzy dobrzy lecz po pierwsze cena a po drugie jak Goral napisal to bardziej fitness klub... szczegolna wade jaka tam dostrzeglem to jest kiepska brama niska i w ogole jakas taka nie za bardzo... ale po za tym sprzet maja kozacki...
aktualnie cwicze na madzie wiec moge sie o niej wypowiedziec troche wiecej ... jest tam swietny instruktor ktory niesamowicie sie zna na fachu trenuje pod jego okiem juz troche i jestem strasznie zadowolony... sala do cwiczen jest bardzo zadbana pani sprzataczka chodzi co chwile i sprzata... sprzet tez jest dobry ... ceny sa troche wysokie ale biorac pod uwage ze jestescie pod okiem Pana Roberta to jest warto ;D Karnet kosztuje 80 zł to jest ulgowy 12 wejsc na miesiac starcza ... wiec made naprawde polecam