Co sądzicie o klubie znajdującym się na ulicy rajskiej w łodzi, bardzo prosze o informacje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ulice włókniarzy przecina pojezierska a od pojezierskiej odchodzi rajska. W sumie to dwa przystanki od Tesco na bałutach 

...
Napisał(a)
na bałutach jest tesco ?
hihi
nie no serio - to nie mje rejony wiec nie iwem

nie no serio - to nie mje rejony wiec nie iwem
...
Napisał(a)
Klub jest dość znany wywodzi się z tamtąd kilka sław: Mirowski(rekordzista w wyciskaniu- coś koło 320 kg -chyba że coś się już zmieniło
)Marecki Maszewski, Brzózka i kilka fitnesek troszkę mniej znanych (ale medalistek) których nazwisk nie pamiętam

...
Napisał(a)
Wiem wiem, była to jego siłownia (AGATKA
) (nie wiem jak to jest teraz, bo z tego co się orientuje Maszewski komuś ją sprzedał)

...
Napisał(a)
to jest dluzsza historia- ale nie bede pisal na forum,
powiedzmy ze sprzedał malzenstwu, a on teraz jest z z zona z tego malzensta
powiedzmy ze sprzedał malzenstwu, a on teraz jest z z zona z tego malzensta

...
Napisał(a)
No panowie tak sie sklada ze ja cwicze w raju, bardzo konkretna silownia, atmosfera wyczesana nic tylko przyjsc i nap*****lac...

Kazdy dzien jest lepszy od poprzedniego
...
Napisał(a)
he he mysle ze rajska jest niezle znana w lodzi i nie tylko choc sam tam nie cwicze bo troche za daleko
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!