Szacuny
16
Napisanych postów
3600
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27033
LCBND czemu tak uważasz ,weź pod uwagę to że Boniek odnosił także sukcesy w klubie.Boniek był zawodnikiem rozpoznawalnym w europie ,ba nawet na całym świecie.Lubanski był przede wszystkim znany z reprezentacji,można sie spierać ale przytoczę ci nazwisko Kazimierza Dayna którego tez nie ma w rankingu a był nie gorszym piłkarzem niż Boniek,lubanski,lato i inni.
Szacuny
6
Napisanych postów
140
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3762
Co do Kazimierza Deyny to Fifa100 uwzglednia tych pilkarzy co żyja na swiecie(to zostalo uworzone w 2004roku)I Kazimierz Deyna gdyby żył napewno by był tam właśnie bo jako jedyny w był w jedenastce 10-lecia(lat siedemdziesiatych)i w góle duzo osiagnal ale mnie strasznie denerwuja ci co to zrobili ze nie doceniaja Lubanskiego zwlaszcza ten Pele co poszedl do reprezentacjii w nie wczesniejszym wieku niz Lubanski.Moze to przez ta kontucje nie wiem nic tego nie moge zrozumiec ale i tak mysle ze ulepsza kiedys ten ranking bo dojda nowi pilkarze i przy okazjii poprawia bledy.I dodadza wiecej bramkarzy i odejmiom z tego takich graczy jak np. Adebi Pele co ja o nim w góle nie slyszalem.
To jest moja prywatna czolowa 10 raniokingu
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
150
do bodymarker artykułu ze strony 1 o porównaniu bonka do cafu nie chodzi o to co ile osiągnął ale o to jak gra czasem słabi piłkarze zdobywają ligę mistrzów polska liga była w latach dejny była średnia a wyjechać mogli dopiero gdy mieli 28 lat weś to pod uwagę !! gdy by wyjechali to zdobyli by te trofea !!!
Szacuny
6
Napisanych postów
140
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3762
Ja parę lat temu sam ułożyłem wśłasny ranking piłkarzy wszechczasów. Minęło kilka lat i chciałbym go odświerzyć dodając paru współczesnych grajków i przy okazji go poprawić sugerując się waszymi uwagami. Oto i on: