Szacuny
301
Napisanych postów
3861
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
33763
Ciekawe czego Redline i Meltdowna nigdzie nie mozna dostac poza aledrogo. Co jest zbanowane Joha? wtf nie widze tam gery wiec powinno byc spoko. BTW co najlepsze z tego miksu: Redline, Meltdown, Tight original, Thermo Bombs, Alpha-T2. Zastanawiam sie nad tymi 5. Najmniej wiem o thermo bombs bo nic nie kumam z tego skladu. W Redline dziwny wydaje mi sie opis o jakis dreszczach organizmu poprzez ktore organizm spala kalorie. Jakie odczucia po Redline? Pracuje przy komputerze 8 godzin w pracy i chcialbym miec czysty umysl oraz brak sidow czy jakiegos walenia serca przez caly dzien. Co z tej 5 ?
Zmieniony przez - duckland w dniu 2014-07-29 16:52:35
Szacuny
1019
Napisanych postów
4620
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35212
t2 imo przereklamowane, jeden wielki marketing. tight to taki lajtowy spalacz. thermo bombs - nie znam, nie wypowiadam sie. redline i meltdown to prawie to samo. jeszcze pol roku temu byl normalnie dostepny. bralbym meltdown/redline. jadlem redline i wspominam milutko. nie ma sidow zadnych itp. no oprocz tego, że jak ja np. zjadłem na raz 3 capsy na czczo to kolejne 40 minut mialem jak na fecie, ale potem przechodzi i jest normalnie - ale to tylko na czczo. Jak już zjadlem posilek i wrzucilem 3 capsy na raz np. 2h po posilku to nie bylo takiego efektu cpalni jak rano na czczo :)
Jadłem Meltdown'a , byłem zadowolony z efektów. Na 3capsach nie miałem jakiegoś efektu ćpalni ani zjadów, ale to jest raczej kwestia indywidualna każdej osoby.
Łączyłem też sobie Meltdowna z Revexem 16 i było naprawde dobrze
Szacuny
301
Napisanych postów
3861
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
33763
naprawde nikt nie szamal tego Thermo Bombs od Nutraclipse? W stanach nr. 1 w rankingu spalaczy kazdy tylko zachwala ale u nas chyba tylko nieliczni maja dostep. Skusze sie chyba na niego i zobacze co to warte. Dziwne ze wogole nie ma kofeiny w skladzie O_O jestem w szoku