Postaram się jak najkrócej opisać moja historie . Złe nawyki żywieniowe doprowadziły mnie do stanu krytycznego , konkretnie aż do wagi
141 kg , wtedy powiedziałem sobie STOP . Nie mając żadnego doświadczenia w dietach , sam uciąłem mocno kalorie i zbiłem tak wagę do 95 w przeciągu mniej więcej roku , tylko biegając , niestety przez drastyczne ucinki kalorii , w pewnym momencie padła mi psychika i zacząłem znów '' płynąć ' powrót do nawyków, i tak w ciągu pół roku z 95 kg przytyłem do 109 . Zacząłem dużo czytać na temat różnych diet , interesować się kulturystyką i siłownią , przez 2 miesiące prowadził mnie M. Karmowski , dzięki czemu zrozumiałem o co mniej więcej w tym wszystkim chodzi . Przejdę do sedna i chciałbym aby jakaś dobra dusza oceniła moją dietę .
Wzrost : 185 cm
Waga : 106
Dieta tak jak na zdjęciu , chcialbym dodac jeszcze , że wegle czerpie typowo z wegli czyli (ryze, kasza, owsianka) bialko z miesa , tluszcze z orzechów , oliwy itd. Warzyw nie wliczam do wegli .
Wegle - 300
Bialko - 150
Tluszcze - 50
Codziennie jem tyle samo
Oprocz tego trenuje 4 x w tygodniu , po kazdym treningu silowym wypijam odzywke bialkowa a nastepnie cardio 30 min . Staram sie w dni nie treningowe regularnie uzupelniac te dni samymi sesjami cardio , czyli 7 x w tyg cardio lacznie , jezeli czuje przemeczenie to robie dzien przerwy , ogolnie lubie marsze na biezni pod gorke , wiec staram sie jednak cisnac codziennie .
Dolaczam zdjecia swojej sylwtki i przemian :