Około 14 grudnia dostałem paczkę ze sklepu gdzie zabrakło jednego produktu konkretnie A.M.G z hiteca a płacone było za wszystko i każda rzecz była wpisana na paragonie. Napisałem na czacie sklepu o co chodzi, skierowano mnie żebym napisał zgłoszenie więc wysłałem przez formularz reklamacji. Następnego dnia nie było info więc dla pewności wysłałem jeszcze maila i znowu czekałem kilka dni bez odpowiedzi. Ostatecznie znowu napisałem na czat sklepu i dopiero potraktowali moje zgłoszenie priorytetowo, dostałem odpowiedź na maila że zgłoszenie w trakcie rozpatrzenia, później padło pytanie czy ma być dosłany ten A.M.G czy pieniądze więc wybrałem dosłanie paczki a następnego dnia czy nawet później dostałem info że jednak już nie ma tego i będzie dopiero za tydzień. Poprosiłem o zwrot pieniędzy i od tamtej pory nie mogę się doczekać... Cały czas trwa wymiana mailami i zasłanianie się jakimś regulaminem że na rozpatrzenie reklamacji 14 dni, później że na zwrot pieniędzy 14 dni.. 20 grudnia zapewniono mnie że pieniadze będą właśnie w tamtym tygodniu, mamy 29 grudnia kasy dalej nie ma. Niech ktoś ogarnięty się tym zajmie bo już straciłem cierpliwość ile może trwać zrobienie przelewu. Ktoś na magazynie poległ przy pakowaniu a ja teraz czekam na zbawienie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dzień dobry,
przelew został zlecony, zwrot powinien pojawić się na wskazanym koncie w najbliższym dniu roboczym.
Najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności,
Pozdrawiamy serdecznie!:)
przelew został zlecony, zwrot powinien pojawić się na wskazanym koncie w najbliższym dniu roboczym.
Najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności,
Pozdrawiamy serdecznie!:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!