Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
110gB 285gT 100g Ww
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Obecnie 500mg testosteronu
Opisz swój plan treningowy
FBW na siłę 3x tyg
Cel cyklu
masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
12
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Ekto
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
100+
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
213
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1294
Siemka, bo ciagle wariuje z doborem potasu i sodu na low carb
Czy rentencja nawet ta lekka od sterydów czy monohydratu może zatrzymywać sod/potas jakoś dłużej w ciele?
Suplementuje niewielkie ilości, jak w poradniku quaza, to już łapie podwyższony puls, ciśnienie krwi.
A dietę mam uboga w te składniki.
Może, być tak że na środkach nei trzeba ich tyle aż? W końcu nawet na treningu ledwo co się poce,czasem wcale
Szacuny
5
Napisanych postów
213
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1294
Muad"Dib
Przewaga tłuszczy w diecie i deficyt kcl, mogą skutkować objawami keto grypy, miałem tak po wypiciu oleju mct, pierwsze dwa miesiące na keto. Otluszczona/zmęczona wątroba również tak się u mnie objawiała, po posiłku senność i zmęczenie.
Hm od teścia AST mam podniesione do 60/30 (tak było w październiku)
Twoja wypowiedź rzuciła mi nowym światłem na sprawę. Po lżejszych posiłkach jest dużo lżej. Na dniach wątrobę badam, refluks mi mega ograniczyła już tłuszczowka. Po zaadoptowaniu słyszałem że watroba na low carb też lżej pracuje bo mniejszą ilość czegoś tam jest potrzebna do trawienia tluszczu
@Azazell
Skocnz, podałem przykład, nie zadałem żadnego pytania. Jak chcesz się po wyzywać zapraszam na prv
Szacuny
5
Napisanych postów
213
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1294
Zbadałem, wszystko okej a podwyższone ciśnienie chwilami, czy większy puls spoczynkowy pojawiły się od low carb ów na, grupie fejsbukowej jak już, temat poruszyłem podałem zestaw chlorkow, jonogram w normie, to mi powiedzieli że to co we krwi to bez znaczenia bo inaczej w komórkach (??)
Szacuny
5
Napisanych postów
213
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1294
tak, tai przyklad z dzisiaj daam. Rano jajka smalec w pracy szejk smietana 30, wpc , slonecznik orzechy brazyliskie i wloskie pracowalemm od7 do 15 w stanie spoczczynku ciagle czulem mocne bicie serca , na calym ciele (puls a oko 110) Zjadlem o16 sledzie w smietanie i po 20min zlappala mnie ogroomna sennoscc i musialem na godzine zasnac mimo checi wstania za ciezko mi bylo niee umialem reka ruszyc by zerknac na tel ktora godzina i tak z przebudzeniami po godzinie puscilo i wstalem. caly dzieen mialem spoooroo energii. (1h przed sledziami zjadlem 1g tyrozyny) Jaak tak "spalem" to serducho a az w uszachach czulem, wstalem to przeez 2 min mega oslabienie i zawroty glowy cukier:87mmool poteem ok i do teraz cisza. Trak prawie co dziennie
Szacuny
563
Napisanych postów
778
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
58678
Retencja od monohydratu. Nie wierzę, nadal w to ludzie wierzą? Badales wogole estradiol? I skąd pomysł na dietę tłuszczową? Coś nie chce mi się wierzyć w te 12% tkanki tłuszczowej.
Szacuny
5
Napisanych postów
213
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1294
Flex1976 Jesteś, nei potrafisz odróżnić osoby dociekliwej od chorej a wyciągasz takie pochopnie wnioski/oszczerstwa. Nie znasz mnie, mojego życiorysu ani charakteru Więc jak można na podstawie przemyślen wyciągać takie założenia? Masz głupie podejscie do oceny. Po drugie, nawet jakbym był chory "psychicznie"(określ odmianę choroby, skoro masz już czelność mnei drugi raz na forum obrażać) to nie masz prawa tego rozgłaszać, bo to moja sprawa. Jasne, mam lekka nerwice lękową, lub, właściwie to miałem - parę lat temu, mózgu. Ha tfu
Azazell Z czym ty teraz wyskakujesz? Podałem mono jako przykład bo wielu ludzi zalewa woda, na mnie osobiście nie działa Estradiol 2x ponad normę, czekam na exe żeby zbić, ale nie o tym był temat? I skąd tępy wniosek że nie mam niskiego body fatu, bo co,co zakładasz ze jestem na LC to chce zejść z tłuszczem? Jeżeli tak, to jesteś głupi. Lecę na tłuszczach bo mi ten rodzaj żywienia bardziej pasuje jeżeli tak Cie to interesuje. Powoli mnie dobija to forum
Szacuny
563
Napisanych postów
778
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
58678
Denzzor
Flex1976
Jesteś, nei potrafisz odróżnić osoby dociekliwej od chorej a wyciągasz takie pochopnie wnioski/oszczerstwa. Nie znasz mnie, mojego życiorysu ani charakteru
Więc jak można na podstawie przemyślen wyciągać takie założenia? Masz głupie podejscie do oceny. Po drugie, nawet jakbym był chory "psychicznie"(określ odmianę choroby, skoro masz już czelność mnei drugi raz na forum obrażać) to nie masz prawa tego rozgłaszać, bo to moja sprawa. Jasne, mam lekka nerwice lękową, lub, właściwie to miałem - parę lat temu, mózgu. Ha tfu
Azazell
Z czym ty teraz wyskakujesz? Podałem mono jako przykład bo wielu ludzi zalewa woda, na mnie osobiście nie działa
Estradiol 2x ponad normę, czekam na exe żeby zbić, ale nie o tym był temat?
I skąd tępy wniosek że nie mam niskiego body fatu, bo co,co zakładasz ze jestem na LC to chce zejść z tłuszczem? Jeżeli tak, to jesteś głupi. Lecę na tłuszczach bo mi ten rodzaj żywienia bardziej pasuje jeżeli tak Cie to interesuje.
Powoli mnie dobija to forum
d****u mono nie zalewa, aty sam zadałeś to pytanie. Jak nie znasz nawet takich podstaw to sie nie udzielaj. A nie potem wyskakujesz tutaj z ryjem. A temat był o czym, o tym czy moze cie podlac po mono, a kretynie masz estradiol 2x ponad norme. Dla jednego to nic , a dla drugiego pewnie jak Ty cieciu to duzo i od tego mozesz trzymac wode.
Szacuny
21864
Napisanych postów
71478
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576403
Denzzor
tak, tai przyklad z dzisiaj daam.
Rano jajka smalec
w pracy szejk smietana 30, wpc , slonecznik orzechy brazyliskie i wloskie
pracowalemm od7 do 15 w stanie spoczczynku ciagle czulem mocne bicie serca , na calym ciele (puls a oko 110)
Zjadlem o16 sledzie w smietanie i po 20min zlappala mnie ogroomna sennoscc i musialem na godzine zasnac mimo checi wstania za ciezko mi bylo niee umialem reka ruszyc by zerknac na tel ktora godzina i tak z przebudzeniami po godzinie puscilo i wstalem.
caly dzieen mialem spoooroo energii. (1h przed sledziami zjadlem 1g tyrozyny)
Jaak tak "spalem" to serducho a az w uszachach czulem, wstalem to przeez 2 min mega oslabienie i zawroty glowy cukier:87mmool poteem ok i do teraz cisza. Trak prawie co dziennie
Jeśli stan org ogólnie zdrowy, problem pojawiał się po dostawieniu czegoś, najprościej odstawić czynnik sprawczy problem znika. Proste.