Witam mam do sprzedania idealnie odwzorowana replike zegarka Breitling Navitimer. Stan zegarka oceniam na bardzo dobry, zegarek nie jest wogole zniszczony gdyz mialem go pare razy na reku.Jedynym mankamentem jest nie dzialajacy przycisk od zmiany roku, stawiam ze po prostu musiala sprezynka zleciec bo wczesniej bylo wszystko ok. Zegarek jest automatyczny czyli nakreca sie sam podczas noszenia go na reku. Cena jaka mnie interesuje to 230 zl kontakt gg13831149 Mozliwosc przeslania wiecej zdjec
...
Napisał(a)
Witam mam do sprzedania idealnie odwzorowana replike zegarka Breitling Navitimer. Stan zegarka oceniam na bardzo dobry, zegarek nie jest wogole zniszczony gdyz mialem go pare razy na reku.Jedynym mankamentem jest nie dzialajacy przycisk od zmiany roku, stawiam ze po prostu musiala sprezynka zleciec bo wczesniej bylo wszystko ok. Zegarek jest automatyczny czyli nakreca sie sam podczas noszenia go na reku. Cena jaka mnie interesuje to 230 zl kontakt gg13831149 Mozliwosc przeslania wiecej zdjec
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie wiem po ile chodza w Egipcie takie zegarki bo ja kupilem go w Polsce na aukcji i dalem za niego 350 zl wiec za bezcen go nie sprzedam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
sprzedam ciuchy nowe oryginalne damskie i meskie
Następny temat