bylo wiele razy o tym
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
może troche więcej informacji o nim?
jak dla mnie to starzy go skrzywdzili troche ale trudno sie mówi, może wyjdzie mu to na dobre może(raczej) na złe, co będzie w przyszłości to sie okaże
jak dla mnie to starzy go skrzywdzili troche ale trudno sie mówi, może wyjdzie mu to na dobre może(raczej) na złe, co będzie w przyszłości to sie okaże
...
Napisał(a)
co będzie ? teraz wygląda normalnie
My game plan to be trained heavy, military
Mind of a Thug Lord, sittin in the cemetary
...
Napisał(a)
Xwrite:
17 lat to nadal młody dzieciak
wiele osób w tym wieku dopeiro zaczyna a on w wieku 17 lat już ma wiele za sobą, wygląda norlmalnie bo pewnie starzy mu już troche odpuścili(czytałem gdzieś że mieli nakaz sądowy że Richard nie moze tyle ćwiczyć czy coś tam bo sie ludzie od praw dziecka przyczepili), może sie zaczoł buntować i nie chce tyle ćwiczyć, ale napewno takie przeciążenia jakie miał jego organizm w młodym wieku(widziałeś fotke jak miał 6 lat?) nie były dla niego obojętne i możliwe że w pewnym wieku sie to na nim odbije, no ale nie jak ma 17 lat
17 lat to nadal młody dzieciak
wiele osób w tym wieku dopeiro zaczyna a on w wieku 17 lat już ma wiele za sobą, wygląda norlmalnie bo pewnie starzy mu już troche odpuścili(czytałem gdzieś że mieli nakaz sądowy że Richard nie moze tyle ćwiczyć czy coś tam bo sie ludzie od praw dziecka przyczepili), może sie zaczoł buntować i nie chce tyle ćwiczyć, ale napewno takie przeciążenia jakie miał jego organizm w młodym wieku(widziałeś fotke jak miał 6 lat?) nie były dla niego obojętne i możliwe że w pewnym wieku sie to na nim odbije, no ale nie jak ma 17 lat

...
Napisał(a)
ja sądze że bardziej odbiło się to na jego psychice i swerze emocjonalnej. dziś oglądałem program na tvp2 o nim, wypowiadali się rodzice (tylko matka), trenerzy, ludzie którzy stworzyli jego medialną postać, z wypowiedzi samego bohatera można wywnioskować że jest już zmęczony ciężkimi treningami, jak zamknęli jego ojca to dopiero mógł trochę spasować(i tak ćwiczy 5 razy w tygodniu 2 razy dziennie)i zaczął jeść posiłki smażone , gotowane(dalej dietetyczne),panowie przecież on prze jakiś czas żywił się proszkami 5 razy dziennie popijając to sokami tak dla uświadomienia w wieku 15-17 dopiero zjadł pierwszy gotowany posiłek:) ( tak wynika z reportażu), myślę że ma to negatywne skutki, które na pewno odczuje, jak i zdrowotne jak i psychiczne,a najśmieszniejsze jest to że mam nie wyciągnęła lekcji i córeczka też jest ćwiczona jak Richard od najmłodszych lat...jeżeli to jest miłość rodzicielska to ja nie mam pytań...zdrowia
Zmieniony przez - chytri2007 w dniu 2008-12-13 13:29:38
Zmieniony przez - chytri2007 w dniu 2008-12-13 13:29:38
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!