...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a po co ci to.
skup sie lepiej na wolnych ciezarach i diecie a nie na jakis supermaszynach.
skup sie lepiej na wolnych ciezarach i diecie a nie na jakis supermaszynach.
ZAMBO (old school bodybuilding)
...
Napisał(a)
chce trzymac formę i trzymać tłuszczyk w zawiasach.problem tylko jest taki ze nie ma regulacji ciężaru,opór to ciężar własnego ciała.zastanawiam sie nad ławeczką i sztangą ale tu musze pilnowac dietki (lato-nocne wypady,imprezki) a jak walne urządzonko typowo na forme to cwiczyc moge zawsze,wszedzie i ile chce.
Cel?? sam nie wiem.zaczne pakować na mase,to obrosne w tłuszcz a jak cwiczyl wytrzymałosciowo to i sylwetka/kondycja sie poprawią
Cel?? sam nie wiem.zaczne pakować na mase,to obrosne w tłuszcz a jak cwiczyl wytrzymałosciowo to i sylwetka/kondycja sie poprawią
...
Napisał(a)
chce trzymac formę i trzymać tłuszczyk w zawiasach.problem tylko jest taki ze nie ma regulacji ciężaru,opór to ciężar własnego ciała.zastanawiam sie nad ławeczką i sztangą ale tu musze pilnowac dietki (lato-nocne wypady,imprezki) a jak walne urządzonko typowo na forme to cwiczyc moge zawsze,wszedzie i ile chce.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Trening ogolny + wyskok + suplementy
Następny temat