Szacuny
3
Napisanych postów
2583
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
20982
Czytałem na stronie Pudziana że jego przeciwnikiem w majowej walce ma być Robert Paczków - polski sumita. Walczył raz w mma i pokonał gościa poprzez duszenie Robert waży 145 kg... Ciekawie zapowiada się ta walka... Jednak myślę, że Pudzian znowu zwycięży... Robert ma przewagę masy, ale jednak Pudzian jest silniejszy i na pewno szybszy od Paczkówa. Ja stawiam na Mariusza
Szacuny
0
Napisanych postów
282
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13002
wiedziałem ! i miałem taka nadzieje, nie wiem czemu ale mam wrażenie że będzie śmiesznie Paczkow sprowadzi pudziana do parteru i poskłada go jak origami
Zmieniony przez - Szczypi0r w dniu 2010-02-01 20:50:38
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jeszcze nie mu dadza Jasia Fasole to juz całkiem bedzie git Ta cała akcja to chwyt marketingowy chca tylko hajs zarobić i tyle,niech mu dadza kogos konkretniejszego i niech przyjmie wyzwanie wtedy bedzie inna zabawa a nie daja samych ogórków
Szacuny
7
Napisanych postów
583
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8439
Widziałem jakiś czas temu walkę w klatce z udziałem Paczkowa. Zapamiętałem tego zawodnika ze względu na narodowośc i bardzo specyficzne warunki fizyczne- 5'10 wzrostu co w przeliczeniu na nasze daje 177 cm i 150 kg wagi. Zastanawia mnie czy on rzeczywiście ma tylko 177 cm czy to błąd? W przypadku Popka też kiedyś podali, że ma 5'10(ok. 177 cm), a chyba ma dużo więcej.
Szacuny
0
Napisanych postów
1281
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
18579
Już siódmego maja po raz kolejny można będzie zobaczyć występy zawodników MMA na najwyższym poziomie. Tym razem „Konfrontacja Sztuk Walki” odbędzie się na Śląsku, a konkretnie w katowickim Spodku, obiekcie, który w swojej historii gościł największe imprezy sportowe i kulturalne w naszym kraju.
Szacuny
1
Napisanych postów
243
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10539
widziałem walke Roberta Paczkowa.. bodajże na Cage Rage i powiem ,że masa robi swoje sprowadził gościa do parteru i położył się ciałem na jego głowie i koleś odklepał.. myśle ,że jak pudziana sprowadzi do parteru to będzie problem..
p.s Pudzianowi się coś za dobrze układa i wkońcu może zostać lekko ściągnięty na ziemię czego bym nie chciał bo to dla mnie jest wzór do naśladowania w sporcie i osoba na którą zawsze licze
Zmieniony przez - niezłomnyy w dniu 2010-02-06 22:55:01
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
115
Ciekawe :) tez widzialem jego walke, brzuch to on ma. 145 kg z czego duza czesc to tluszcz. Pudzian poradzi sobie, co innego gdyby dali mu kogos o podobnych gabarytach, a nie kolejnego złamasa, tym razem paszteta :D
Szacuny
0
Napisanych postów
257
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1340
Podejrzewam,ze Pudzian wygra(a nawet jestem pewien)Paczkow jest mistrzem w judo i sumo,ale nie potrafi udezac!A jego waga 145 kilo to dla Mariusza rozgrzeweczka przed treningiem!Napewno bedzie ciekawie..(ciekawiej niz z najmanem,ale to jeszcze nie to..!)