Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
2800
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
10
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1971
Cześć,
jestem już dobry rok po odbloku, dzisiaj zrobiłem badania bo libido jakieś takie pokraczne - wzwody dobre ale ciężko je utrzymać, pewnie redukcja dorzuciła swoje 3 grosze, ale warto było sprawdzić. To FSH coś nisko, test zazwyczaj wacha mi się między ta granicą, a górą normy.
Myślicie, ze to FSH może mieć wpływ na kiepskie libido? Reszta wyglada solidnie
Szacuny
1312
Napisanych postów
3490
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
54813
Lh i fsh w normie masz. I tak jak ktos napisal juz te dwa hormony nie sa tu kluczowe jezeli pozostale sa ok. One sluza do regulacji tych pozostalych wlasnie LH - by obnizyc/podwyzszyc produkcje testa i innych hormonow z niego powstajacych np estro, dht i fsh - nasienie. Bardzo prawdopodobne ze jakbys zbadal na drugi dzien wartosci byly by wyzsze/nizsze. Dlatego na podstawie pojedynczego badania nie stawia sie diagnozy.
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2021-11-01 11:24:20
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1971
Nie mam, prl pamietam tylko ze była wyzej i to nawet ciut ponad normę, ale może to od jakiś boosterów i innych gówien. Jakiś pomysł masz na to FSH? Coś bym chciał spróbować z tym zrobić
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1971
Cykl trwał około roku, więc trochę tych środków szło, ale większość czasu jakieś bujanie się na 250mg testa/tydzień. Kortyzolu nie sprawdzałem, stresu dosyć sporo. Ogólnie to już na cyklu mi się zaczęło ze strasznie mi łapy cierpnąć zaczęły i drżeć i przy wcale nie niskich temperaturach i w dłonie i w stopy mega mocno mi zimno. Myślałem ze coś z nawodnieniem, urolog pobadał powiedział, ze wszystko Ok i jestem najzdrowszy w świecie, kardiolog mnie w zasadzie wyśmiał Kreatynine mam dosyc wysoko bo 120-130 kiedy bym nie zbadał, z kolei Cytatyna C i mocznik w normie. Generalnie to coś mi nie gra i już nie mam pomysłów co to może być
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1971
Tarczyca bardzo ładnie podkręcona, morfologia ok, magnez, potas, sód też. Kardiolog osłuchała, zrobiła to prostsze badanie - bodajze ekg i powiedziała, ze jak zimno i cierpną to neurolog bo od kręgosłupa pewnie. Kwestia taka, ze nigdy się zdrowiej nie czułem jeśli chodzi o moje plecy :) Chyba konkretnie z nerami się wybiorę bo mam wrażenie, ze raz trzymam wievej wody i jest kicha, raz mniej i jest dużo lepiej plus ta kreatynina mnie zastanawia. I ogólnie jak sięgam pamięcią to wszystko zaczęło się jak wrzuciłem trena 150mg/tydz
Szacuny
202
Napisanych postów
599
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
12232
Zrob usg jamy brzusznej i nerek. Podobno kreatynina solo jako badanie nic nie wnosi za bardzo. Ludzie z masa miesniowa, aktywni fizycznie czy nawet odwodnieni moga mieć wyzszy poziom kreatyniny.
Na usg wyjdzie czy nerki maja jakies zwapnienia, złogi, zastój moczu itp
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1971
USG nerek robił urolog, badanie moczu tez robiłem, cukier tez w porządku. Pozostaje pewnie neurolog albo konkretnie z nerami do nefrologa. Z tym FSH i tak bym coś zrobił, hcg by je trochę ruszyło?
Zmieniony przez - johnnybrvo w dniu 2021-10-31 10:46:26