Szacuny
2
Napisanych postów
1014
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2705
nadchodzi lato, wiosna za pasem, wiec czas odswiezyc dobry temat. Niech poczytaja sobie Ci, ktorzy zaczynaja w tym roku i sezonowcy. Ronnie Coleman - The motivation, The inspiration, Light Weight Baby, Yeah baby, Yeah buddy, Yeah i'm ready, amen, hallelujah.
PS. Okrzyki bojowe Colemana naprawde pomagaja :)
PS2. Amen i hallelujah to sa moje dodane tutaj na uczczenie jego pamieci.
Wez sie w garsc, juz placzesz jak panienka a dopiero robisz to co powinno byc juz dawno zrobione!
Szacuny
0
Napisanych postów
149
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2514
Witam Wszystkich!!
Jestem tu nowy więc nie będę sie zbytnio przytaczał do wcześniejszych postów..
Powiem że forma Ronniego Colemana z lat 1999,2000 i 2001 była rzeczywiście fenomenalna
Jednak uważam że spokojnie bez obrazy ronnie powinien przegrać Olympie przynajmniej w 1998(Flex wyglądał duuuuzo lepiej i miał sietny program dowolny w przeciwieństwie do rooneya) a w 2002 roku Kevin Levrone wizualnie powinien go zmiażdzyć bo równiez wyglądał duzo lepiej Takie moje skromne zdanie Pozdrawiam wszystkich
Szacuny
0
Napisanych postów
382
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6233
Nom świetnie świetnie... A ja uważam, że 2wojna światowa była nie potrzebna i że obozy zagłady też były nie potrzebne, bo tylko umierali ludzie bezsensownie. I wniosłem swoją wypowiedzią tyle co ty do tematu.
Szacuny
0
Napisanych postów
149
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2514
Kolego "buildmass" : o co Ci chodzi?? Zrobiłem Ci coś? Masz jakis uraz z dzieciństwa albo sztanga spadła Ci na głowe? albo za ostro koksujesz i chodzisz nabuzowany i kazdego krytykujesz??!! Najpierw popatrz na Siebie i pomysl co dobrego wnosisz. Po to jest forum zeby można wypowiadać swoje zdanie. Jeżeli nie potrafisz sie przystosować do zasad tu panujących najlpiej wyzyj się na jakimś martwym obiekcie zebyśmy nie musieli czytac takich d****nych komentarzy... Moderatorzy już powinni takiego typa zablokowac za psucie atmosfery na forum... Chyba nie więcej jak podstawówka...;/ Ehh