Witam wszystkich fanow crossfit, jestem Rooneyy a dokladniej Patryk. Chcialbym wziasc sie za porzasna redukcje, ktora mialaby sie ciagnac do lipca przyszlego roku. Zalezy mi na zgubieniu fatu jak i osiagnieciu szybkosci i wytrzymalosci. Z racji mojego zaeodu potrzebna jest sprawnosc i coroczne egzaminy ze sprawnosci fizycznej, ktore chcialbym zdawac na bardzo dobrym poziomie. Obecnie jestem na splicie4-dniowym, wczesniej fbw 3 miesiace. Zas jeszcze wczesniej split 3-dniowy nasfawiony na mase przy pomocy mety, czego osobiscie zaluje. Moje obecne wymiary waga 106kg, pas 102cm, lapka 42,5cm. Chcialbym zaznaczyc, ze dorobilem 10kg wagi, przy zerowym dodaniu do pasa. Teraz moje pytanie, czy mlglbym polaczyc cf 2xweek i kompleks sztanfowy 2xweek??
Czy macie inne propozycje??
Osobiscie bardzo lubie dac z siebie wszystko podczas treningu, az pot plynie strumieniami, wtedy dopieto czuje, ze trening wykorzystany byl w 100%
Zmieniony przez - rooneyy89 w dniu 2014-08-05 18:09:06
Czy macie inne propozycje??
Osobiscie bardzo lubie dac z siebie wszystko podczas treningu, az pot plynie strumieniami, wtedy dopieto czuje, ze trening wykorzystany byl w 100%
Zmieniony przez - rooneyy89 w dniu 2014-08-05 18:09:06
Jestes Panem swojego losu...