Witam. Mam problem z ropnymi krostami z tyłu szyi. Byłem u dermatologa powiedział, że to sprawy hormonalne i nic na to nie poradzi. Szukam sposobu aby je usunąć. Zastanawiam sie czy mogą być one spowodowane złą dietą i zakwaszeniem organizmu. Może miał ktos podobny problem? Z góry dzięki za rady. Pozdrawiam!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przede wszystkim zwróć uwagę na to co jesz, czy się ostatnio mocno stresujesz. Od kiedy tak zaczęły się pojawić te krosty? Czy tylko na szyi się znajdują? Może to być wina w hormonach, ale nie musi, jednak warto zrobić badania by wykluczyć to. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ja mialem krosty ale nie tylko na szyi lecz na twarzy i plecach tylko przy gorze dol byl wolny krost calkowicie. Stosowalem lek na recepte przepisyny przez dermatologa i 2 miesiace nie mialem wogle krost
...
Napisał(a)
Ja mam je tylko z tyłu szyi i na barkach. Trzymam dietę jem 6 posiłków dziennie sporo białka bo ponad 2g/kg masy ciala ale nie jem w ogole warzyw bo nie wystarcza mi pieniędzy. U dermatologa byłem nic mi nie przypisał. Znajomi korzystajacy z usług dermatologa mowili ze komplet takich badan to wydatek rzędu tysiąca złotych więc na cos takiego tez nie mogę sobie pozwolić. Dzięki za komentarze! Zaznaczam że nie jestem na SAA więc krosty nie od tego oile krarzy mit że od tego wywala bo nie jestem na bierząco
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!