Pytanie totalnego laika : Chce spalic troche tluszczyku na rowerze stacjonarnym. Czy w takim przypadku ma znaczenie obciazenie na jakim jezdze ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Moja koleżanka też miała taki kłopot , ale wpadła na pomysł że na siedzenie od rowera do małą poduszke, wiem może to się wam wydawać śmieszne ale jej pomogło

trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
Znaczenie ma dieta i tetno 220-wiek i z tego co wyjdzie wez 70% i takei tetno trzymaj
No i dieta redukcyjna

No i dieta redukcyjna
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
obciązenie - ma posrednio, gdyz ma wplyw na tętno jakie utrzymujesz oraz czas w ktorym bedziesz pedałował.
a to ma kluczowe znaczenie przy aerobach, ktore pozwalaja na strate tluszczu
a to ma kluczowe znaczenie przy aerobach, ktore pozwalaja na strate tluszczu
...
Napisał(a)
Mam jeszcze takie pytanko -
Jezdze na rowerku 30 km dziennie czyli ok. 80 minut (tetno 137) . Czy moge sobie zrobic w trakcie ze dwie jedno minutowe przerwy ? Nie z powodu braku kondycji tylko bolu tylnej czesci ciala ;)
Jezdze na rowerku 30 km dziennie czyli ok. 80 minut (tetno 137) . Czy moge sobie zrobic w trakcie ze dwie jedno minutowe przerwy ? Nie z powodu braku kondycji tylko bolu tylnej czesci ciala ;)
...
Napisał(a)
jasne ze mozesz.przerwa nikomu nie zaszkodzi tylko nie za dluga.no juz wskakuj na rower i zacznij pedalowac bo juz sie ciemno robi :)
...
Napisał(a)
nic nie przeszkadza
pozatym mozesz robic tak ze jak czujesz zmeczenie - zaczac pedalowac wolniej [tetno 100-110] i jesli przestanie to znowu [130] , no chyba ze probwalas :>

pozatym mozesz robic tak ze jak czujesz zmeczenie - zaczac pedalowac wolniej [tetno 100-110] i jesli przestanie to znowu [130] , no chyba ze probwalas :>
...
Napisał(a)
No tak ale czy w aerobach nie chodzi zeby wykonawać ciagły wysilek ze stałym tętnem
??

<-- Nie, nie jestem łysa
...
Napisał(a)
no niby tak. ale jesli sama pisze ze nie moze wytrzymac to lepiej niech zrobi kilka min przerwy i dalej jedzie niz mialaby przestac wogole juz i skonczyc po 20min
oraz metoda treningu interwalowego- raz szybciej raz wolniej tez jest spotykana-

oraz metoda treningu interwalowego- raz szybciej raz wolniej tez jest spotykana-

...
Napisał(a)
Tak pewnie ze lepiej zeby zrobiła przerwe i potem znowu zaczeła niż wogóle skonczyla po 20 min, ale jeśli boli ją tylko siedzenie to ja spróbowalabym wytrzymać i jechać dalej szczególnie jeśli nie chodzi tu o kondyche, ale jeśli nie moze to oczywiście przerwa i dalsza jazda.
<-- Nie, nie jestem łysa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!